Je krijgt teveel suiker binnen – Diabetes Fonds

Door 10 oktober 2017Media
Diabetes Fonds

Diabetes Fonds is gestart met De Halve Maatregelen-campagne. De organisatie richt zich via de consument op de branche en de politiek. Omdat de consument niet alle verantwoordelijkheid op zich kan nemen, is er de noodzaak om de handen in een te sluiten.

In samenwerking met reclamebureau Havas Lemz is het creatieve concept bedacht.

Stroom is verantwoordelijk voor de mediastrategie en inkoop. In samenwerking met Diabetes Fonds, hebben we gekozen voor een stevige online campagne met offline kersen op de taart. Online wordt de boodschap middels smarticles op nu.nl verkondigt, met pre-rolls op Telegraaf.nl en in het sectorblad levensmiddelenkrant.nl. Ook wordt er sterk ingezet op social.

Partnership

Voor de campagne zijn we een partnership aangegaan met Sandra van de foodblog leukerecepten.nl. Middels deze influencer wordt de doelgroep geënthousiasmeerd om minder suiker te gebruiken in lekkere recepten.De Halve maatregelen

De framboos op de taart

Offline maakt Diabetes Fonds de campagne compleet door op alle digitale schermen op de grote stations (Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam) zichtbaar te zijn. Ook is de campagne afgetrapt met een outsert in de metro van uitgave van 9 oktober:Diabetes Fonds

Wij zijn blij om Diabetes Fonds te kunnen helpen bij het verwezenlijken van haar doelen! Wil jij ook helpen? Teken dan de petitie.

De campagne loopt tot en met eind november.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.