skip to Main Content
Uitbreiding Management Team STROOM

Uitbreiding Management Team STROOM

Na een periode van sterke groei wordt het huidige MT van mediabureau STROOM, bestaande uit Samantha Catsburg (Managing Director) en Martijn Jaartsveld (Strategy Director) uitgebreid per april 2023.

Marieke van den Hoek (Communications Director), wordt verantwoordelijk voor de klanten in Amsterdam, Matthijs Kloezeman (Communications Director) voor Rotterdam, en Vincent Marquenie (Digital Lead) verantwoordelijk voor de digitale tak van beide vestigingsplaatsen.

Achtergrond

Na een periode van autonome groei met new business wins als Dille&Kamille, Hero, PwC en Playmobil, plus de fusie met De Media Maatschap, is een sterk middelgroot full-service mediabureau ontstaan, bestaande uit ca. 35 medewerkers. Het team bestaat voornamelijk uit mediaconsultants en campagnespecialisten, aangevuld met merk- en marcom expertise.

STROOM staat voor “Energie voor groei”. Het bedrijf biedt een sterke lokale expertise en onderscheidt zich ten opzichte van de grote (internationale) bureaus door een nauwere en intensievere samenwerking met de klant. De driehoek van klant, reclame- en mediabureau is daarin leidend, waarbij korte lijnen resulteren in lange relaties. Zo zijn klanten als De Hypotheker, CêlaVíta en CliniClowns al meer dan 10 jaar aan het bureau verbonden. Het bureau heeft kantoren in zowel Rotterdam als Amsterdam en faciliteert daarmee een landelijke dekking voor zowel klanten als collega’s.

Quote Samantha Catsburg, Managing Director STROOM

“Marieke, Vincent en Matthijs hebben zich bewezen binnen hun vakgebied qua advies, inzet en passie voor het vak. Ze zijn jong, ambitieus en toe aan een volgende stap. Het is belangrijk om jonge professionals kansen te kunnen bieden om mee te groeien en zo mee te bouwen aan STROOM.”

Quote Martijn Jaartsveld, Strategy Director STROOM

“De span of control wordt in deze groeiende organisatie steeds groter. Om de groei bij klanten en medewerkers op de gewenste kwaliteit te houden, wil je als MT ook uitbreiden. Dit is het logische moment daarvoor. STROOM blijft een toegankelijk bedrijf met een platte organisatie en een creatieve blik op media en marketingcommunicatie.”

Foto v.l.n.r.: Vincent Marquenie, Samantha Catsburg, Marieke van den Hoek, Matthijs Kloezeman, Martijn Jaartsveld.

Back To Top