skip to Main Content
SIRE En GGN Winnen SAN!

SIRE en GGN winnen SAN!

SIRE (Stichting Ideële Reclame) en GGN (incassobureau) wonnen een SAN accent. SIRE viel in de prijzen voor de campagne “Dooddoeners” en GGN voor de campagne “Sociale Incasso Levert Meer Op”.

De dooddoeners campagne van SIRE is erin geslaagd om van de dood een onderwerp van gesprek te maken. De oproep om niet over de dood heen te praten, is pijnlijk herkenbaar. Er wordt een gevoelige snaar met de verhalen geraakt. Na het zien van de campagne zijn mensen zich er meer bewust van dat praten over de dood je dichter bij elkaar brengt, ze voelen zich dieper verbonden. De relatie met hun dierbaren wordt hechter. De dood is als gespreksonderwerp werkelijk gaan leven.

Samantha Catsburg, MD: “We werken bij STROOM al jaren voor SIRE, en hebben in samenwerking met de mediapartners een effectieve en goed zichtbare campagne kunnen neerzettenen  Een moeilijk onderwerp dit keer, maar daarom niet minder belangrijk. De dood: praat erover, niet eroverheen. Gefeliciteerd aan alle partners in media en creatie!”

GGN wil sociaal incasseren verheffen tot de nieuwe norm en opdrachtgevers overtuigen dat het ook leidt tot een hoger betalingspercentage. Het ontbreekt echter aan de bekendheid van de sociale werkwijze van GGN.

Om de diversiteit aan verhalen rondom ‘Sociale incasso levert op’ te vertellen, is op televisie een 10+10 seconden commercial ingezet. De kijker werd zo in één reclameblok met meerdere verhalen geconfronteerd. Ook op radio zijn verschillende commercials alternerend ingezet om de verscheidenheid van verhalen te benadrukken.

Campagnes ontwikkel je in een driehoek van klant, reclame- en mediabureau. Daarom feliciteren we natuurlijk ook het reclamebureau Joe Public van GGN en Selmore van SIRE, dank voor het geweldige creatieve werk! Tijdens een feestelijke avond werden de awards uitgereikt in Studio21 in Hilversum, STROOM vindt de kwaliteit van marketingcommunicatie belangrijk en is daarom mede-sponsor van de SAN.

Back To Top