skip to Main Content
STROOM Stelt Voor: Communications Consultant Melissa Koster

STROOM stelt voor: Communications Consultant Melissa Koster

Wij stellen onze collega’s graag aan je voor. In dit interview stellen we Melissa aan je voor, Communications consultant bij STROOM Amsterdam.

Wie ben je? 

Ik ben Melissa Koster, 31 jaar en woon al jaren met veel plezier in Amsterdam. Ik houd van het leven in de drukke stad waarin veel inspiratie te vinden is. Het leven staat hier nooit stil en er zijn altijd nieuwe restaurantjes, feestjes, merken en winkels te ontdekken. Naast de drukte in de stad zoek ik mijn rust zoveel mogelijk op het strand. Iedereen die mij kent, weet dat ik het liefst in de zon ben.  

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM? 

Ik werk bij Stroom als communications consultant. Ik ben verantwoordelijk voor de strategie, planning en inkoop van de offline media, maar werk ook nauw samen met mijn online collega’s voor het opleveren van geïntegreerde mediaplannen. Wij werken voor een mooi en divers klantenpakket. De klant staat bij ons altijd centraal en in samenwerking met alle betrokken partijen (van de exploitanten tot reclamebureaus) zorgen we voor een optimaal plan/advies  

Wat heb je hiervoor gedaan? 

Ik heb hiervoor Media, Informatie en Communicatie gestudeerd aan de HvA. Ik ben voor mijn eerste baan gestart bij De Media Maatschap (het oude Stroom Amsterdam) en sindsdien gebleven.  

Wat zijn jouw groeiambities? 

Ik wil mij graag verder ontwikkelen op het gebied van content en marketingstrategie.  

Waar krijg je energie van in je werk? 

In contact zijn met de mensen. Zowel met de klanten, exploitanten, reclamebureaus als collega’s. alle partijen die betrokken zijn om tot een optimaal resultaat te komen. Ik word heel blij van campagnes waarin content en media-inzet volledig op elkaar aansluiten.  

Waar krijg je energie van in je vrije tijd? 

Ik krijg veel energie van sociale activiteiten. Mijn familie en vrienden zijn heel belangrijk voor mij en breng ik graag mijn tijd mee door.  

Waar kan men jou s ’nachts voor wakker maken? 

Voor een vakantie, het strand of heel erg lekker eten!  

Favoriete quote? 

“It always seems impossible until its done

Back To Top