skip to Main Content
STROOM Tips #5

STROOM tips #5

Op zoek naar een goed boek? Of misschien een leuke podcast? Of misschien zelfs een spannende serie of film?


Lees hieronder wat STROOM jou tipt!

  • Het alles, Dave Eggers 

Een meeslepend maar ook beangstigend vervolg op De Cirkel. In het boek fuseert het grootste techbedrijf ter wereld, de Circle, met het machtigste e-commercebedrijf.  
Zo ontstaat het rijkste, gevaarlijkste – en vreemd genoeg het geliefdste – monopolie ooit: de Every.  
Als je in Nederland om je heen kijkt zie je elke dag de parallellen: Google dat zou fuseren met Facebook. En dat geeft te denken, maar maakt het tegelijk een geweldig boek door de vage scheiding tussen werkelijkheid en illusie. Aanrader voor alle marketing professionals: ter lering ende vermaeck. 

Martijn Jaartsveld, Strategy Director bij STROOM. 

  • De Mediameiden 

Tamar en Fanny zijn twee meiden die op redacties van verschillende talkshows werken. Naast collega’s zijn ze ook beste vriendinnen en nemen ze wekelijks het sappigste medianieuws uit de showbizzindustrie door. Op speelse wijze (hun stopwoordje) worden backstage anekdotes gedeeld en de beste chips en kaascroissant getest en gerankt om te snacken voor de buis. Kortom het is een luchtige podcast waarin je een kijkje achter de schermen krijgt in Hollywood. Aanrader is om de aflevering Angstcultuur te luisteren waarin Fanny verteld over haar ervaringen van de werkcultuur achter de schermen bij De Wereld Draait Door waar ze twee seizoenen heeft gewerkt. 

 Sophie Eskes, Communications Consultant 

De mediameiden - Hosted by Tamar Bot & Fanny van de Reijt
  • La Brea 

Een serie in het rijtje Under The Dome, Manifest en Departure. Een combinatie van avontuur, Sci-fi en fantasy omschrijft deze vervreemdende dramaserie het beste. 

La Brea gaat over een groep mensen die door een zinkgat in LA in het LA van duizenden jaren voor Christus terecht komen en daar moeten overleven, terwijl ze een manier zoeken om terug te keren. Een gezin raakt verscheurd en moet geheimen ontrafelen om weer bij elkaar te komen. Een dikke tip voor iedereen die houdt van mysterieuze verhalen met verrassende plottwists. Zo heeft de vader visioenen naar zijn vrouw en zoon in de ‘oerwereld’ en vind hij het kettinkje dat zij daar kwijtraakt. Meer vertellen, zou de verrassing bederven als je gaat kijken (Kijk.nl). Zeker doen! 

Patricia van Zon, Sr. Digital Communications Consultant 

La Brea (TV Series 2021– ) - IMDb
Back To Top