skip to Main Content
STROOM Stelt Voor: Terrence Tang

STROOM stelt voor: Terrence Tang

Wij stellen onze collega’s graag aan je voor. In dit interview stellen we Terrence aan je voor, Jr. Digital Campaign Manager bij STROOM Amsterdam.

Wie ben je? 

Mijn naam is Terrence Tang, een gedreven en ambitieuze professional met passie voor marketing en communicatie. Met 24 jaar op de teller ben ik geboren en getogen in het bruisende Amsterdam. 

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM? 

Als Junior Digital Campaign Manager bij STROOM vervul ik mijn functie met enthousiasme en toewijding. Met mijn passie voor digitale marketing en mijn analytische vaardigheden streef ik ernaar om effectieve en resultaatgerichte campagnes te ontwikkelen voor onze klanten. Ik probeer zoveel mogelijk kennis op te doen en te leren van mijn collega’s om zo bij te dragen aan het succes van ons team.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor heb ik de opleiding Communicatie gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd op het gebied van online marketing. Gedurende mijn studie kreeg ik ook de mogelijkheid om te werken aan projecten voor merken zoals KLM en Unox. Met de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie wil ik graag een positieve bijdrage leveren aan het team van STROOM. 

Wat zijn jouw groeiambities? 

Ik zou graag voor mooie klanten willen werken en mijn kennis willen verbreden. Het is één van mijn doelstellingen om een expert te worden binnen mijn vakgebied. Daarnaast wil ik op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends, zodat ik deze kan meenemen bij het succesvol vervullen van mijn functie.

Waar krijg je energie van in je werk? 

Wellicht cliché, maar ik krijg energie van mijn collega’s. Door elkaar te motiveren en uit te dagen, houden we elkaar scherp. Samen tot mooie resultaten komen is iets wat mij energie en voldoening geeft.

Waar krijg je energie van in je vrije tijd? 

In mijn vrije tijd geniet ik van verschillende activiteiten die me energie geven en helpen ontspannen. Ik ga graag naar de sportschool, omdat ik veel waarde hecht aan een gezonde levensstijl en fysieke fitheid. Ik ga ongeveer 4 keer per week samen met vrienden, waarbij we elkaar motiveren en verder pushen. Daarnaast geniet ik van festivals, waar ik samen met vrienden dans en geniet van de muziek. De laatste paar weken vind ik het ook leuk om te padellen met vrienden, waarin we steeds beter worden. 

Wat is je favoriete soort vakantie? En vakantieland? 

Ik geef de voorkeur aan een vakantie met een mix van ontspanning en activiteiten. Ik geniet enorm van zon, zee en strand, maar ik vind het ook leuk om in de cultuur te duiken van het land. Ik heb geen favoriet vakantieland, maar ik zou nog wel een keer terug willen naar Japan! 

Wat is je favoriete sport? 

Voetbal is mijn favoriete sport! Van jongs af aan ben ik altijd al actief geweest in het voetbal, maar nu ben ik al een tijdje gestopt. Desondanks vind ik het nog steeds leuk om naar voetbalwedstrijden te kijken, vooral naar de spannende duels in de Premier League en de Champions League. 

Wat is je favoriete quote?

‘Alles gebeurt met een reden.’

Back To Top