skip to Main Content
STROOM Tips #7: Actie In De Zomer

STROOM tips #7: Actie in de zomer

Tijdens deze zomerdagen kan het zijn dat je je begint te vervelen. Maar daarvoor hebben wij enkele kijktips om de verveling tegen te gaan.

  • Special Forces VIPS

Maarliefst veertien rekruten, zowel bekende en onbekende Nederlanders, doen mee aan de zwaarste training van Nederland en ondergaan hun grootste angsten. Tijdens deze exclusieve training worden de kandidaten gestript van hun status, luxe en hun naam. Verschillende opdrachten moeten uitgevoerd worden onder leiding van de staf. Zodra er aanwijzingen worden gegeven door de staf, moeten deze direct opgevolgd worden ook al is het midden in de nacht. Voeren ze de opdracht fout of niet binnen de tijd uit, wordt de gehele groep gestraft. Wanneer een kandidaat de training niet meer ziet zitten of de groep niet meer kan bijhouden, dient hij of zij de drie woorden uit te spreken “ik geef op”. Hoe ver durven en kunnen de rekruten gaan? En wie overwint zichzelf en bezit eigenschappen die toebehoren aan special forces operators? Bekijk dan snel het laatste seizoen exclusief op Videoland. Enthousiast na het kijken? Wees niet getreurd, want er zijn al meerdere seizoenen opgenomen en te bekijken! 

Sammy Vanderzaken, Digital Communications Consultant

  • The last dance

Ik raad van harte de docuserie “The Last Dance” aan. Deze boeiende en meeslepende documentaire geeft een uniek kijkje achter de schermen van het legendarische basketbalteam, de Chicago Bulls, en hun ultieme seizoen in 1997-1998. Met exclusieve beelden en interviews met spelers zoals Michael Jordan, Scottie Pippen en coach Phil Jackson, biedt “The Last Dance” niet alleen een onvergetelijke sportervaring, maar ook waardevolle inzichten in leiderschap, teamwork en het streven naar excellentie. Te zien op Netflix.

Mattheus Kidane, Jr. Digital Campaign Manager

Is 'The Last Dance' on Netflix? How to stream the Michael Jordan  documentary after ESPN | Sporting News
  • Babylon Berlin

Babylon Berlin is een Duitse serie die zich afspeelt in de Weimar-republiek in de roaring twenties. Het draait om de Duitse politie-inspecteur Gereon Rath die een afpersingsschandaal probeert bloot te leggen en Charlotte Ritter, een jonge stenograaf die graag politie-inspecteur wil worden. De serie heeft als genre Neo-noir thriller wat inhoudt dat het soms erg sinister kan zijn maar er komt ook zeker genoeg humor aan te pas. Het is een iets minder bekende serie in Nederland maar echt een aanrader als je van een serie houd met veel goede cliffhangers en een goede storyline. Het is nu nog te zien op Disney+ (het laatste seizoen is helaas alleen nog maar te zien op een Duits streaming platform). 

Back To Top