skip to Main Content
STROOM Beste Mediabureau Volgens EMERCE, MT1000 En FONK (2 Jaar Achter Elkaar!)

STROOM beste mediabureau volgens EMERCE, MT1000 en FONK (2 jaar achter elkaar!)

Het gaat goed bij en met STROOM. Ons bedrijf is twee jaar achterelkaar verkozen tot beste mediabureau door 3 prominente zakelijke titels. Een prestatie van formaat en daar zijn we natuurlijk trots op.

Op basis van onafhankelijk onderzoek wordt door EMERCE, MT/Sprout en FONK de doelgroep bevraagd over onderwerpen als service- en klantgerichtheid.

We zijn trots om als dienstverlenend bedrijf nu twee jaar achterelkaar de hoogste scores te noteren. De titels doen jaarlijks onderzoek naar de effectiviteit en klanttevredenheid, maar ook elementen als inzet & service worden uitgevraagd.

Emerce is een toonaangevende titel in e-commerce. Een multichannelplatform over online business en marketing. Het biedt beslissers in e-business inspiratie en kennis, trainingen en seminars. Voor de 2e keer pakken we de 1e plaats in de categorie ‘Beste bedrijf van Nederland in de sector Mediabureaus’.

MT/Sprout (voormalig “Management Team”) biedt eens per jaar met de MT1000 een bijzondere inkijk in zakelijk Nederland. MT1000 vraagt jaarlijks duizenden zakelijke beslissers met welke dienstverleners ze graag zakendoen. In de categorie Media-advies is STROOM nu twee keer als beste dienstverlener uit de bus gekomen. Op het gebied van NPS, Klantgerichtheid, Productleiderschap en Excellente uitvoering behaalden we de maximale score.

FONK magazine is gericht op het creatieve spectrum van communicatie en is al jaren toonaangevend in reclame- en media minnend Nederland. Het blad schrijft over (digital) design, kunst, cultuur, reclame, marketing, fotografie, streetart, mode, architectuur, media en nog veel meer. Het biedt veel inspiratie en wil creatieve en commerciële mensen op een zo breed mogelijk terrein met elkaar verbinden. Hier behaalden we al 3 keer achtereen de 1e  plaats. Met zeer constante waarderingscijfers: 8,57 (2022), 8,57 (2021) en 8,76 (2020)

Het succes van STROOM: de driehoek.

We werken als STROOM idealiter nauw samen in de driehoek van klant, reclame- en mediabureau.

Het steeds veranderende medialandschap is ons thuis: we kennen alle mogelijkheden en ontwikkelingen in media. Doordat we als media-expert ook merk- en marketingcommunicatie expertise in huis hebben, kunnen we de driehoek optimaliseren. We analyseren media, merk en marketingcommunicatie en zijn daardoor in staat een beter en effectiever mediaplan te ontwikkelen.

Het unieke van STROOM: korte lijnen en lange relaties.

Een uniek aspect zit in de betrokkenheid van ons team: de communication consultants. Iedereen is goed bereikbaar en richt zich met energie op het realiseren van de doelstellingen van de klant. Een aantal van hen zoals CêlaVíta (aardappelen), Take2 (gaming), ENGIE (energieleverancier) zijn al rond de 10 jaar bij ons, en dat is best bijzonder.

Nieuwe klanten als Dille &Kamille, AFAS software, United Consumers, Playmobil, en Broekhuis hebben we het afgelopen jaar mogen verwelkomen.

Welkom op onze site, maak kennis met ons team, lees het laatste nieuws en bekijk enkele klantcases. Mocht je meer informatie willen of een kop koffie willen drinken: neem gerust contact op via contact@stroom.com of stuur een berichtje via LinkedIn naar Samantha Catsburg (Managing Director) of Martijn Jaartsveld (Strategy Director).

Back To Top