skip to Main Content

Wij zijn STROOM een fullservice mediabureau merkcommunicatiemarketingcommunicatie

STROOM: Energie voor groei

WIJ ZIJN STROOM

Mediacommerce

Wij geloven dat duurzame groei ontstaat door branding en performance marketing vanaf het begin te integreren. Elk merk bereikt uiteindelijk een groeiplafond, waarbij een extra investering afnemende meeropbrengsten oplevert in termen van bereik en omzet. Mediacommerce is een maatwerkoplossing waarmee we het groeiplafond van onze klanten doorbreken en idealiter voorkomen. Een data gedreven aanpak maakt media-investeringen volledig accountable, waarbij het business resultaat leidend is.

Voor sommige merken, die gewend zijn vanuit een performance marketing perspectief te werken (bottom-up), betekent dit dat ze nieuwe manieren voor groei moeten vinden door gebruik te maken van branding en ATL media. Maar vaak lijkt dit een grote investering zonder de belofte van resultaten op korte termijn. Wij helpen resultaat op zowel de korte als lange termijn in kaart te brengen.

Voor andere merken, die gewend zijn aan een meer top-down methode, betekent dit vaak dat hun performance marketing machine niet goed werkt, of niet goed is geïntegreerd. Deze merken zijn gewend aan ATL media maar bereiken een niveau waarbij het lijkt dat ze vooral de categorie laten groeien, zonder zelf groei in klanten en omzet terug te zien.

Full service mediabureau STROOM

Als fullservice mediabureau is mediastrategie, -planning en -inkoop de kern van onze expertise. We ontwikkelen geïntegreerde mediastrategieën over alle kanalen, van online tot offline, met als doel de juiste doelgroep op het juiste moment te bereiken met de meest relevante boodschap tegen de juiste prijs. Dit doen we voor alle mediumtypes (analoog en digitaal): TV, online video, bioscoop, radio, podcasts, buitenreclame, dagbladen, magazines, huis-aan-huisbladen, folders, display advertising, social media, influencermarketing, SEA, SEO, affiliate marketing en contentpartnerships.

Resulterend in een continu proces van een goed georganiseerde administratie, optimalisatie en evaluatie van campagnes.

Digital STROOM: E-commerce en Performance marketing

Voor data driven adverteerders die advies, inzicht en overzicht willen in hun digitale campagnes. Wij zijn specialisten in e-commerce- en performance consultancy.

STROOM is een strategisch partner die klanten begeleidt in hun digitale transformatie en mediastrategie. We beschikken over verregaande expertise op het gebied van performance marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO), search engine advertising (SEA) en digitale consultancy. Wij adviseren over de inzet van data-gedreven marketing en geavanceerde analysetechnieken om campagnes continu te optimaliseren en zodoende betere resultaten te behalen.

Het succes van STROOM: de driehoek.

We werken als STROOM idealiter nauw samen in de driehoek van klant, reclame- en mediabureau. Het steeds veranderende medialandschap is ons thuis: we kennen alle mogelijkheden en ontwikkelingen in media. Doordat we als media-expert ook merk- en marketingcommunicatie expertise in huis hebben, kunnen we de driehoek optimaliseren. We analyseren media, merk en marketingcommunicatie. Want hoe beter we de gehele communicatiestrategie begrijpen, hoe effectiever het media-advies is. Zo helpen we je met het groeien van de business en als de business groeit, dan groeien wij mee.

Het unieke van STROOM: korte lijnen en lange relaties.

Een uniek aspect zit in de betrokkenheid van ons team: de consultants. Iedereen is goed bereikbaar en richt zich met energie op het realiseren van de doelstellingen van de klant. Een aantal van hen zoals De Hypotheker, CêlaVíta, ENGIE en Univé zijn al rond de 10 jaar bij ons, en dat is best bijzonder.

Het nieuwe bureau werkt gezamenlijk  voor nationale en internationale A-merken zoals Nintendo, DPG, Hero, Omoda, Amazon Ring, Vakantiediscounter, Maxi-Cosi, Blokker, Delta Fiber, BSH, Dille & Kamille, AFAS software, PwC, Playmobil, Makro en Bike Totaal.

AWARDS

Nummer 1!

STROOM is driemaal achtereen gekozen tot beste mediabureau door EMERCE, FONK en MT1000. En dat is best een prestatie, al zeggen we het zelf. We zijn enorm trots op de 8,8 waardering van onze klanten. We zijn een energiek team met passie voor media, reclame en marketing. De gewonnen prijzen en awards in de afgelopen jaren zijn daar het bewijs van.

In 2024 wonnen we een SAN Award voor Alliander en SIRE. In de jaren ervoor hebben we meerdere AMMA’s, SAN Accenten, EFFIE’s, CrossMedia, Adformatie Mediareport en Spin Awards mogen winnen.

2023, Beste media-advies dienstverlener
2022, Beste media-advies dienstverlener
2021, Beste media-advies dienstverlener
2019, Beste media-advies dienstverlener

2023, Beste mediabureau

2022, Beste mediabureau

2018, Best beoordeelde Mediabureau*

*Gewonnen onder de naam: De Media Maatschap

fonk logo zwart

2023, Beste mediabureau

2022, Beste mediabureau

2021, Beste mediabureau

2020, Beste mediabureau

Adformatie Mediareport

2021, Beste fullservice mediabureau volgens adverteerders & meest klantgerichte mediabureau

2020, Beste Mediabureau klant & service*

2019, Beste fullservice mediabureau volgens adverteerders

2018, Beste fullservice mediabureau volgens adverteerders

2017, Beste fullservice mediabureau volgens adverteerders

2016, Beste fullservice mediabureau volgens adverteerders

*Gewonnen onder de naam: De Media Maatschap

2024, Branding 360°: SIRE ‘Verlies elkaar niet, als polarisatie dichtbij komt’

2024, Corporate, Employer Branding & Internal Communication: Alliander ‘De energietransitie is onmogelijk’

2022, Non-profit & overheid: SIRE Dooddoeners

2022, Business-to-business: GGN Sociale incasso levert meer op

2021, Actualiteiten: SIRE #DASLIEF

2011, Non-profit & overheid: SIRE campagne Kinderen Scheiden Niet*

2011, Geïntegreerde communicatie: SIRE campagne Kinderen Scheiden Niet*

2009, B-to-B: ARAG

2008, Retail: Blokker

2007, Diensterlening: Vedior

2007, Fast Moving: CêlaVíta

2006, B-to-B: Sandd

2006, Geïntegreerde communicatie: De Bouw

*Gewonnen onder de naam: De Media Maatschap

2021, Nominatie Mediatalent van het jaar Naomi Gnocchi

2021, Bronzen wAMMA (wissel AMMA), SIRE #DASLIEF

2010, Mediatalent van het jaar Annemieke Overgaauw

2005, Mediabureau van het jaar

2006, Zilveren Effie De Bouw

2008, Gouden Effie Maandag

2008, Gouden Effie Ben

2022, Zilver – SIRE campagne kinderen in armoede, beste Cross Media Case

2010, Goud – Beste Content strategie De Friesland

2010, Zilver – Beste Crossmedia campagne Consument & Veiligheid 2010

Back To Top