skip to Main Content

Wij zijn STROOM fullservice mediabureau merkcommunicatiemarketingcommunicatie

STROOM: Energie voor groei

WIJ ZIJN STROOM

De kern van STROOM: fullservice mediabureau.
Als fullservice mediabureau is mediastrategie, -planning en -inkoop, de kern van onze expertise. Resulterend in een goedgeorganiseerde administratie, optimalisatie en evaluatie van campagnes. Dit doen we voor alle mediumtypes, zowel videogerelateerd: TV, online video en bioscoop, als audiogerelateerd: radio, podcasts en platformen als Spotify. Daarnaast buitenreclame (analoog en digitaal), dagbladen, magazines, huis-aan-huisbladen en folders. Binnen het digitale spectrum geven wij advies over display advertising (al dan niet programmatic ingekocht), social media, influencermarketing, SEA, SEO, affiliate marketing en contentpartnerships.De strategie├źn en learnings van o.a. Byron Sharp, Daniel Kahneman en Binet&Field helpen ons bij het behalen van uw lange- en kortetermijndoelstellingen.

 

De toegevoegde waarde van STROOM: merk- en marketingcommunicatie.
Het draait niet alleen om media bij STROOM. We zijn een partner in communicatie voor de klant en kijken ook graag mee op merk- en marketingcommunicatie gebied. Want hoe beter we de gehele communicatiestrategie begrijpen, hoe effectiever het media-advies is. Zo helpen we je met het groeien van de business en als de business groeit, dan groeien wij mee.

We zijn een energiek team met passie voor media, reclame en marketing. En dat doen we goed, zeggen onze klanten. De gewonnen prijzen en awards in de afgelopen jaren zijn daar het bewijs van.

Prijswinnend werk

Nummer 1! Beste mediabureau van de FONK100 Beste Bureaus 2020.
We zijn enorm trots op de 8,8 waardering van onze klanten.

STROOM wordt al jaren door klanten en branche experts gewaardeerd: Adformatie Media Report en MT1000 Media Advies.

Back To Top