skip to Main Content
Wij zijn: STROOMMarketingcommunicatieMedia-inkoopMediastrategieMediaplanningData

STROOM: Energie voor groei

SERVICES

Mediacommerce

Mediacommerce is een maatwerkoplossing waarmee we het groeiplafond van onze klanten doorbreken. Onze unieke data-gedreven aanpak maakt media-investeringen volledig accountable, waarbij het business resultaat leidend is.

Mediastrategie

Bij STROOM vertalen we de marketing- en communicatiedoelstellingen naar mediadoelstellingen. We analyseren het probleem op basis van de meest recente mediaontwikkelingen. De strategieën en learnings van bijvoorbeeld Byron Sharp, Daniel Kahneman, Binet & Field helpen ons bij het behalen van uw lange en korte termijn doelstellingen. We ontwikkelen doelgroepinzichten, marktinzichten en gebruiken onze ervaring in verschillende marktsegmenten voor een effectief media- en communicatieadvies op maat. We zoeken daarbij naar de optimale mix tussen de mediamiddelen, het campagneconcept en de merkstrategie. STROOM geeft je merk energie.

Mediaplanning

Het mediaplan is de tactische vertaling van de strategie. Welke mediakanalen en titels/zenders gaan we daadwerkelijk inzetten, wat zijn de kosten en welke prestaties verwachten we daarvan?

We maken een gedetailleerd plan en een overzicht (flowchart) van de creatieve materialen en versies die live staan. Een helder campagnedocument dat overzicht en inzicht biedt voor onze klanten en betrokken bureaus.

Media-inkoop

De media-inkoop via STROOM is volledig transparant. We richten ons op het onderhandelen van de juiste prijs, voor de juiste prestatie op het juiste moment in de customer journey.

Het draait daarnaast ook om voorkeursposities, het samenstellen van effectieve mediatype pakketten binnen video, audio en digital en eerste keuze bij innovatieve mediakansen.

SEO & SEA

Bij STROOM zoeken we de balans tussen merkbouwen en performance. Onze zoekmarketingspecialisten helpen met Search Engine Advertising (SEA) en Search Engine Optimization (SEO), merken hoger op te komen in de zoekresultaten.

Media monitoren, optimaliseren en evalueren

Bij STROOM beschikken we over realtime tools die ons inzicht verschaffen in de doelgroep, de campagne-effecten en de bestedingen binnen de categorie. Een constante flow van monitoren, optimaliseren en evalueren is essentieel bij effectief campagne voeren.

DATA

Technologie, media, creatie en data zijn inmiddels onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het zijn essentiële drivers voor groei, als de koppeling juist is. We maken gebruik van data uit onderzoeken, social media, Google en waar mogelijk: CRM en analytics systemen. We gebruiken deze inzichten voor onze plannen en het activeren van de relevante doelgroepen.

Dashboard voor overzicht en inzicht

Dashboards voorzien u van alle gewenste informatie en zorgen voor een krachtige evaluatie en optimalisatie van de campagnes.

Communicatie strategie

Hoe sterk is je merk?
Bij STROOM volgen we onze eigen visie op wat een mediabureau wel of niet doet. We laten ons niet leiden door conventies in de markt. Zo kijken we naast het mediavraagstuk ook naar het hele merk- en marketingcommunicatie speelveld. Om zo het beste media-advies te kunnen geven. Dat doen we met echte aandacht voor onze klanten en hun business, want communicatie is uiteindelijk mensenwerk.

Back To Top