skip to Main Content
Welkom Bij STROOM: Bauke Huizing

Welkom bij STROOM: Bauke Huizing

Wij stellen onze collega’s graag aan je voor. In dit interview stellen we Bauke aan je voor, Jr. Communications consultant bij STROOM Amsterdam.

Wie ben je?

Bauke Huizing, ik ben 26 jaar en geboren en getogen in Den Haag. Ik woon nog steeds in Den Haag. Hier zal binnenkort verandering in komen, dan ga ik richting Amsterdam verhuizen samen met m’n vriendin.

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM?

Als Jr. Communications Consultant onderhoud ik het klantcontact en ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor het advies geven- en plannen van offline mediacampagnes. Hierbij is het belangrijk dat ik de informatie van alle betrokkenen partijen zo goed mogelijk bij elkaar breng om tot een mooi rond advies te komen.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor heb ik mijn studie Creative Business aan de Hoge School Utrecht afgerond (2022) en heb ik 2 jaar lang gewerkt in een marketingcommunicatie rol bij een non-profit organisatie in de tuinbouwsector. Daarna heb ik een mooie reis gemaakt door Nieuw-Zeeland.

Wat zijn jouw groeiambities?

Ik wil me graag ontwikkelen in het consultancy vak en tegelijkertijd ook een generalistische interesse opbouwen op het gebied van media. Daarnaast wil ik in mijn huidige rol veel ervaring opdoen waardoor ik een expert word in mijn vakgebied en kan doorgroeien tot Senior Communications Consultant.

Waar krijg je energie van in je werk?

Ik krijg energie van het samenwerken met de leuke collega’s, werken voor de mooie accounts, maar ook van constant bezig te zijn met mediavraagstukken waar echt mijn passie ligt.

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd doe ik graag sportieve activiteiten (kan van alles zijn), het liefst stap ik in een kajak om een mooie wilde rivier af te varen. Ook vind ik het heerlijk om met vrienden af te spreken en te genieten van een lekker speciaal biertje of goede wijn.

Waar kan men jou ’s nachts voor wakker maken?

Voor een spontane trip richting de Alpen of Noorse bergen!

Je favoriete quote 😊

Time you enjoy wasting, was not wasted

Wat is je favoriete maaltijd?

Een entrecote medium rare gebakken met een goede rode wijn.

Wat is je guilty pleasure?
Stiekem kan ik best wel los gaan op happy hardcore.

Ben je verliefd/verloofd/getrouwd?
Ik ben verliefd op mijn vriendin Julia nu 4,5 jaar samen.

Wat is je favoriete soort vakantie en vakantieland?

Mijn favoriete soort vakantie is een actieve vakantie waar ik outdoorsporten beoefen in combinatie met kamperen. Favoriete vakantieland hiervoor is Frankrijk en dan met name de Franse Alpen.

Wat is je favoriete sport? Of welke sport beoefen je zelf?

Favoriete sport om te kijken en volgens is Formule 1. De sport die ik zelf graag beoefen is kajakken.

Wat is het leukst aan werken in de media?

De variërende dagen/werkzaamheden, de leuke mensen en de meewerken voor gave campagnes voor mooie klanten.

Welk medium ben jij het meest fan van?
Zelf vind ik Netflix en podcasts super chill om te consumeren.

Back To Top