skip to Main Content
Welkom Bij STROOM:  Mattheus Kidane

Welkom bij STROOM: Mattheus Kidane

Wij stellen graag ons team aan je voor, want werken in de media is “mensenwerk”. Dit keer is het de beurt aan Mattheus Kidane,  Junior Digital Campaign Manager bij STROOM Amsterdam.

Wie ben je?

Ik ben Mattheus Kidane en ik ben 23 jaar oud. Ik ben woonachtig in Diemen en recentelijk begonnen als Junior Digital Campaign Manager bij STROOM. Ik heb een Bachelors degree in Commerciële Economie afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam.

Buiten mijn werk en studie, ben ik een fanatieke sporter en hou ik wel van een goed spelletje om mijn vaardigheden op peil te houden.

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM?

Ik ben verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren en optimaliseren van de digitale marketingcampagnes van onze klanten. In deze functie werk ik samen met digital communications consultants van STROOM om de online aanwezigheid van onze klanten te vergroten.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Voordat ik bij STROOM begon, heb ik als Client Advisor bij een bank gewerkt. In die rol had ik veelvuldig contact met klanten en voerde ik gesprekken met hen over de hypotheek. Ik adviseerde klanten over hun hypotheekopties, analyseerde hun financiële situatie en hielp hen bij het maken van weloverwogen beslissingen.

Wat zijn jouw groeiambities?

Mijn groeiambities zijn om te blijven leren en mezelf verder te ontwikkelen in mijn vakgebied. Ik ben vastbesloten om nieuwe vaardigheden te leren en mijn kennis te vergroten om zo mijn bijdrage aan STROOM te vergroten. Op de lange termijn zou ik graag doorgroeien naar een leidinggevende functie en mijn leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen.

Waar krijg je energie van in je werk?

Ik krijg energie van het behalen van doelen en het zien van resultaten, vooral wanneer ik weet dat mijn werk een positieve impact heeft op STROOM en haar klanten.

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd krijg ik energie van het beoefenen van verschillende sporten, zoals voetbal en basketbal. Ik vind het ook leuk om nieuwe plaatsen te ontdekken door te reizen en te wandelen. Verder vind ik het belangrijk om tijd door te brengen met vrienden en familie en samen leuke activiteiten te ondernemen.”

Waar kan men jou ’s nachts voor wakker maken en waarom?

Ik hecht veel waarde aan een goede nachtrust en ik zorg er dan ook voor dat ik voldoende uren slaap per nacht krijg. Een goede nachtrust is essentieel voor mijn gezondheid en welzijn, en het stelt me in staat om de dag met energie en focus te beginnen. Daarom vermijd ik liever situaties waarin ik wakker gemaakt wordt.

Wat is je favoriete maaltijd en waarom?

Geat, het is een Eritrees culinair meesterwerk. Zo worden  mijn smaakpapillen betoverd en word ik meegenomen op een smaakvolle reis door exotische kruiden en verrukkelijke tradities.

Wat is je favoriete soort vakantie en wat is je favoriete vakantieland?

Mijn favoriete vakantie is een rustgevende ontsnapping, waarbij het vakantieland er niet toe doet, zolang de temperaturen maar heerlijk hoog zijn, zodat ik kan genieten van de weldadige warmte.

Wat is je favoriete sport? Of welke sport beoefen je zelf?

Basketbal is mijn favoriete sport, een passie die ik mijn hele leven heb omarmd. Tot mijn zestiende beoefende ik zowel voetbal als basketbal met toewijding, maar tegenwoordig zoek ik mijn sportieve uitdaging voornamelijk in de sportschool.

 Wat is het leukst aan werken in de media en waarom?

Voor mij is werken in de media het allerleukst vanwege de diverse taken en de constante variatie die het met zich meebrengt.

Welk medium ben jij het meest fan van en waarom?

Snapchat!

Wat is je favoriete film en waarom?

Wolf of Wall Street. Ik bent dol op het geldaspect van “The Wolf of Wall Street” omdat het op een meeslepende en uitdagende manier de aantrekkingskracht van rijkdom en overvloed verkent. De film neemt je mee op een opwindende reis waarin je getuige bent van de opkomst en ondergang van Jordan Belfort, een ambitieuze man die wordt aangetrokken door de wereld van de financiële macht.

Wat is je favoriete quote? 😊

Mankind’s greatest fear is Mankind itself.

Back To Top