skip to Main Content
STROOM Stelt Voor: Jaimy Eymael

STROOM stelt voor: Jaimy Eymael

Wij stellen onze collega’s graag aan je voor. In dit interview stellen we Jaimy aan je voor, Jr. Digital Communications Consultant bij STROOM Amsterdam.

Wie ben je?  

Ik ben Jaimy, 23 jaar oud, en ben geboren in het mooie Zuid-Limburg waar ik tot maart dit jaar heb gewoond. Zuid-Limburg is nu ingeruild voor het bruisende Rotterdam waar ik samenwoon met mijn vriend.  

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM?  

Ik ben sinds mei werkzaam als Jr. Digital Communications Consultant. Ik ben verantwoordelijk voor het opstellen van geïntegreerde mediaplannen en -strategieën samen met onze offline consultants. Hierdoor kunnen we onze klanten verrassen met een compleet mediaplan waarmee de doelstellingen van de klant worden behaald of zelfs overtroffen.  

Wat heb je hiervoor gedaan?  

Ik heb een Bachelor en Master behaald aan de Universiteit in Maastricht in International Business: Strategic Marketing. In deze periode had ik ook het geluk om een tijdje in Barcelona te wonen en studeren. Hierna ben ik 1,5 jaar bij Mollie werkzaam geweest als Business Support Specialist in Maastricht. Hier was ik verantwoordelijk voor het begeleiden van klanten bij het Onboarding proces en overige vragen. Naast het reguliere werk, had ik extra taken op mij genomen om mijn kennis en ervaring uit te breiden. Ik was bijvoorbeeld lid van de ‘Social Committee’ waarbij ik verantwoordelijk was voor het organiseren en promoten van evenementen in Maastricht. Daarnaast was ik een tijdje Guest Trainer en was ik gespecialiseerd in de betaalmethode Klarna, het product ‘Mollie Capital’ en ‘Ecurring’. Kortom, ik zat (en zit nog altijd) niet stil. 

Wat zijn jouw groeiambities?  

Naast media, wil ik mij graag verder ontwikkelen op het gebied van marketing- en branding strategieën. Tijdens mijn studie heb ik hiervoor een grote passie ontwikkeld. Met name de neurologische ‘trucjes’ die je kunt gebruiken in de marketing- en mediawereld vind ik enorm interessant om toe te passen en om meer over te blijven leren.   

Waar krijg je energie van in je werk?  

Ik krijg veel energie van het overtreffen van verwachtingen van klanten, nieuwe dingen blijven bijleren en mijzelf uitdagen. Daarnaast krijg ik ook energie van mijn collega’s. Naast het harde werken, is het natuurlijk ook belangrijk om af en toe af te schakelen van werk en gezellig te kunnen kletsen.  

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?  

In mijn vrije tijd krijg ik veel energie van het samen zijn met mijn vrienden, nieuwe activiteiten, restaurants en winkels ontdekken.   

Wat is je favoriete maaltijd?   

Ik hou enorm veel van eten en heb daarom niet per se een voorkeur voor 1 maaltijd. Wel ben ik fan van de Italiaanse, Spaanse, Indonesische en Thaise keuken.  Ik kan daarom ook genieten van uitgebreid tafelen en uiteten in een goed restaurant. Daarentegen kun je mij ook al blij maken met een zakje chips.

Wat is je favoriete soort vakantie? En vakantieland?  

 Ik word heel enthousiast van een vakantie waarbij we het hele land ontdekken in combinatie met ‘relaxdagen’, op bijvoorbeeld het strand, tussendoor. Mijn favoriete vakantielanden (tot nu toe) zijn Thailand, Bali, Spanje en Griekenland. Deze zomer staat Portugal nog op de planning, wat wellicht aan het lijstje toegevoegd kan worden! 

Wat is je favoriete sport?   

Mijn favoriete sport is nog altijd Acrobatische Gymnastiek. Hier heb ik vroeger enorm veel tijd aan besteed en het blijft een mooie sport om naar te kijken (helaas ben ik nu te ‘oud’ om deze sport nog te beoefenen). Op dit moment ben ik nog opzoek naar een nieuwe sport wat vergelijkbaar is, maar dit blijkt nogal een uitdaging te zijn.  

Welk medium ben jij het meest fan van?

 Ik besteed veel tijd aan scrollen op Social Media opzoek naar bijvoorbeeld de leukste memes. Ook ben ik fan van het kijken van een goede serie op Netflix. Als laatste, omdat ik vrij veel tijd in de trein besteed, vind ik het ook leuk om op deze momenten een podcast te beluisteren.  

Wat is je favoriete quote? 

“If you want something done right, do it yourself.”

Back To Top