skip to Main Content
STROOM Stelt Voor: Cherelle Klijnzoon

STROOM stelt voor: Cherelle Klijnzoon

Wij stellen onze collega’s graag aan je voor. In dit interview stellen we Cherelle aan je voor, People Operations Specialist bij STROOM.

Wie ben je?

Hoi! Ik ben Cherelle Klijnzoon, 32 jaar en geboren en getogen trotse Amsterdamse. Ik heb een relatie, maar ben nog niet samenwonend en heb ook nog geen kids, wel een heel leuk hondje!

Sinds 1 juli ben ik People Operations Specialist voor o.a. STROOM.

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM?

Ik probeer (letterlijk en figuurlijk) zichtbaar te zijn voor het team, ervoor te zorgen dat men geen drempel voelt om naar HR toe te stappen.

Hierbij is goede communicatie en verwachtingsmanagement erg belangrijk. Verder zorg ik ervoor dat alle (dagelijkse) HR-processen goed verlopen, de administratie op orde is en probeer ik het MT zo goed mogelijk te adviseren.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik heb HRM gestudeerd aan de HvA. Hiervoor heb ik in verschillende HR rollen bij zowel internationale als nationale, kleine en grote organisaties gewerkt en zodoende veel verschillende ervaringen opgedaan en veel geleerd over het HR-vak en over mezelf.

Wat zijn jouw groeiambities?

Ik hoop binnen het HR-vak en binnen STROOM steeds meer mooie projecten op te zetten, processen en mezelf te verbeteren.

Waar krijg je energie van in je werk?

Collega’s helpen, ondersteunen en adviseren. Administratief alles op orde hebben (to do taken afvinken), samen met collega’s een nieuw project opzetten en positieve resultaten boeken. Ook een leuke band opbouwen met het team en collega’s vind ik erg belangrijk.

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?

Ik ben een sociaal mens, dus door veel af te spreken met familie, vrienden en vriendinnen. Lekker uit eten, dansen op een festival of wandelen met een podcast op vind ik ook heerlijk. Verder speelt muziek een grote rol in m’n dagelijks leven.

Wat is je favoriete maaltijd?

Gelukkig hou ik van bijna alle keukens, behalve de Hollandse!

Wat is je favoriete soort vakantie? En vakantieland?

Een mix van relaxen en actief zijn. Een beetje cultuur, wat wandelen, maar ook chillen op een strand of bij een zwembad en lekker uit eten. Het Spaanse Ibiza is toch wel mijn favoriete vakantie-eiland.

Wat is je favoriete sport?

Yoga en pilates om zelf te doen en voetbal om naar te kijken.

Welk medium ben je het meest fan van?

Fan zou ik niet zeggen, maar ik kijk wel regelmatig op Instagram. I love memes en foto’s/filmpjes van honden.

Wat is je favoriete quote?

“Sterf niet voor je hebt geleefd”

Back To Top