skip to Main Content
STROOM Stelt Voor: Indy Vanderzaken

STROOM stelt voor: Indy Vanderzaken

Wij stellen onze collega’s graag aan je voor. In dit interview stellen we Indy aan je voor, Office Manager in Rotterdam.

Wie ben je?  

Mijn naam is Indy Vanderzaken, 21 jaar oud en ik woon in Rotterdam. Onlangs ben ik afgestudeerd als interieuradviseur en momenteel werk ik als officemanager bij STROOM.  

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM?  

Als officemanager zorg ik ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt. Van het beheren van agenda’s tot het regelen van kantoorbenodigdheden, ik sta klaar om te helpen waar nodig. Mijn doel is om een gezellige en georganiseerde werkomgeving te creëren. Kortom, ik zorg ervoor dat mijn collega’s zich kunnen concentreren op hun werk zonder zich zorgen te hoeven maken over de kleine details van het dagelijkse kantoorleven. 

Wat heb je hiervoor gedaan?  

Mijn ervaring in de horeca heeft me geleerd hoe belangrijk het is om efficiënt te werken, om te gaan met verschillende mensen en om snel te schakelen tussen verschillende taken. Deze vaardigheden komen goed van pas als officemanager, waar ik ook te maken heb met diverse taken en interactie heb met verschillende collega’s en klanten. 

Wat zijn jouw groeiambities?  

Ik wil blijven groeien, zowel op professioneel als persoonlijk gebied, door regelmatig te reflecteren en mezelf verder te ontwikkelen. Op die manier kan ik mijn vaardigheden verbeteren en nog meer bijdragen aan het succes van het team en de organisatie. 

Waar krijg je energie van in je werk?  

Ik krijg echt energie van leuke en positieve collega’s om me heen. Een gezellige werksfeer maakt mijn dag helemaal goed. Het liefst ben ik de hele dag lekker bezig, dat houdt me gemotiveerd en enthousiast. 

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?  

Ik ben echt een mensenmens en geniet ervan om tijd door te brengen met mijn vrienden en familie. In mijn vrije tijd ga ik het liefst lekker wat eten, drankje drinken, spelletjes spelen, filmavondje en af en toe een festival meepakken.  

Wat is je favoriete maaltijd?   

Ik hou heeeeeel erg van een goede wok. 

Wat is je favoriete vakantie of vakantieland?  

Italie because of the food, maar Curaçao met de familie: was wel mijn favoriete vakantie.  

Wat is je favoriete sport? Of welke sport beoefen je zelf?   

Ik beoefen zelf geen sport, alleen dansen op een festival 😋 

Welk medium ben jij het meest fan van?  

Ik ben het meest fan van TikTok en Instagram. 

Wat is je favoriete quote? 

Mijn favoriete quote is: “No rain no flowers” Dit gezegde herinnert eraan dat om persoonlijk te groeien, we soms door moeilijke tijden moeten gaan. Net zoals regen essentieel is voor bloemen om te groeien en te bloeien, zijn uitdagingen en tegenslagen vaak nodig voor ons om sterker te worden en onze doelen te bereiken. Deze quote heb ik een keer gelezen en is mij bijgebleven.  

Waar kan men jou ’s nachts voor wakker maken? 

Je kan mij ’s nachts wakker maken voor zoute popcorn. 

Wat is je guilty pleasure? 

Mijn favoriete serie steeds weer opnieuw kijken omdat die zo leuk blijft The Vampire Diaries.

Wat is het leukst aan werken in de media? 

Ik werk zelf niet in de media, maar mijn collega’s die wel in de media werken zijn wel onwijs lief en gezellig 😉 

Wat is je favoriete film en waarom? 

Genoeg, maar eentje die mij is bijgebleven is Sound Of Freedom, omdat deze film waargebeurd is en daarom echt een verhaal vertelt.  

Back To Top