skip to Main Content
Een Nieuwe Stagiaire Content Marketing: Welkom Masah Fofana!

Een nieuwe stagiaire Content Marketing: Welkom Masah Fofana!

Wie ben je?

Mijn naam is Masah Fofana, 28 jaar en ik zit in het afstudeerjaar van Crossmediale Communicatie op de Hogeschool Rotterdam. In de zomer ga ik afstuderen, en als onderdeel daarvan loop ik vijf maanden stage bij STROOM.

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM?

Als stagiaire Content Marketing ben ik voornamelijk bezig met het verzamelen van informatie en het schrijven van artikelen. Ik verzorg de plaatsingen van alle social kanalen en onderhoud de website. Kortom  het maken van content voor de website & sociale mediakanalen van STROOM. Daarnaast bedenk ik contentideeën. Ook hebben we een wekelijks Marketing overleg, waarbij we de contentkalender bepalen en andere marketing-projecten bespreken Hierin kan ik mijn cross mediale kennis toepassen in de praktijk.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor heb ik mediaredactie gestudeerd op het Rijn IJssel in Arnhem. Tijdens deze opleiding heb ik veel kennis opgedaan omtrent (social) media en journalistiek. Ik vind dat deze opleiding goed aansluit met de studie die ik nu volg, want de mediawereld is heel breed. Ik heb hiervoor ook al  stages gelopen bij andere bedrijven. Bijvoorbeeld als redacteur voor een celebrity nieuwssite in Utrecht en een Nederlands/Engels expat magazine in Eindhoven. Ik heb tijdens deze stages geleerd over het schrijven van nieuwsberichten, fotografie en content. Deze ervaring pas ik nu toe tijdens mijn stage bij STROOM.   

Wat zijn jouw groeiambities?

Ik zou graag willen doorgroeien in het communicatievak. Mijn interesses liggennu bij content marketing en online marketing: Ik leer elke dag iets nieuws en STROOM is een goede stageplek daar voor. Ik zou willen groeien in het schrijven van teksten. Daar heb ik een passie voor!

Waar krijg je energie van in je werk?

Ik ben net begonnen bij STROOM, dus er valt nog een hoop te leren hier. Het is in ieder geval ontzettend leerzaam om mee te kijken met de specialisten en consultants, om te zien hoe mediacampagnes tot stand komen. Daar krijg ik energie van.

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?

Waar ik veel energie van krijg is muziek en wandelingen maken door steden of dorpen waar ik nog nooit ben geweest. Daarom reis ik graag met de trein en loop ik op bestemming overal op af. Het geeft mij veel energie dat ik nu met plezier elke dag naar een stad als Rotterdam kan reizen waar het zo divers en innovatief is. Dankzij STROOM kan ik dit allemaal ontdekken. Ook krijg ik energie van het Eurovisiesongfestival. Ik ben altijd benieuwd naar nieuwe Europese acts en wie gaat winnen.

Waar kan men jou ’s nachts voor wakker maken?

Het liefste word ik ’s avonds niet gestoord, maar als ik op vakantie mag gaan naar Afrikaanse en Scandinavische steden, sla ik dat zeker niet over

“Create with the heart; build with the mind.”

Masah’s favoriete quote

Back To Top