skip to Main Content
TNO Lanceert Nieuwe Merk- & Werkcampagne: #ditisonzetijd

TNO lanceert nieuwe merk- & werkcampagne: #ditisonzetijd

TNO laat zien wat het allemaal in huis heeft op innovatief gebied en wil gedreven talent in huis halen om onze samenleving te verbeteren en de concurrentiekracht van Nederland te versterken.

We leven in onzekere, roerige tijden. Vol wereldwijde uitdagingen op het gebied van veiligheid, gezondheid, duurzaamheid en digitalisering. TNO ziet juist in deze tijd vooral enorm veel mogelijkheden. Met een trackrecord van meer dan 90 jaar heeft TNO de ervaring en kennis om samen met partners te excelleren op het gebied van innovatie.

TNO richt zich met de nieuwe merk- & werkcampagne #ditisonzetijd op het brede publiek, overheid,  ondernemers en talent op de arbeidsmarkt. En nodigt iedereen uit om samen met TNO de samenleving veiliger, duurzamer en gezonder te maken. Geholpen door alle digitale mogelijkheden die we vandaag de dag hebben.

Te beperkt beeld

Regina van Hoof, Director Marketing & Communications TNO: “TNO is dé innovatiemotor van Nederland. TNO heeft een hoge naamsbekendheid. Maar tegelijkertijd heeft men een te beperkt beeld van TNO. Mensen weten niet precies wát we allemaal doen en voor wie. We worden als een hoog wetenschappelijke en technologische organisatie gezien maar ook als afstandelijk en weinig benaderbaar. Daar brengen we nu verandering in. Zodat overheid en ondernemers, maar vooral ook talent ons nóg beter weet te vinden in de toekomst.”

Merkcampagne en talentwerving

TNO start de campagne medio maart 2023 met als campagnethema: #ditisonzetijd. In de doorvertaling naar de arbeidsmarkt wordt talent uitgenodigd om bij TNO Tijdmaker te worden. Wat erop neerkomt dat we hen oproepen om te komen werken bij TNO en een stempel te drukken op deze tijd. Via de website tno.nl/tijdmakers komt talent bij een overzicht met vacatures en carrièremogelijkheden bij TNO.

True Ideas als strategisch/creatief partner TNO

In 2021 heeft True Ideas via een aanbesteding het TNO-account gewonnen. Marlies Rövekamp, Managing Director bij True Ideas: “We zijn al geruime tijd als strategisch/creatief partner van TNO bezig. Nu het hele fundament staat kunnen we de campagne uit gaan rollen en met elkaar verder bouwen aan de zichtbaarheid van TNO.”

Mediabureau STROOM bouwt aan de brand salience van het merk TNO
STROOM is sinds 2019 het vaste strategische mediabureau van TNO. Matthijs Kloezeman, Communications Director bij Mediabureau STROOM: “Met TNO bouwen we al jaren aan de brand salience van het merk middels branded content samenwerkingen. In 2023 bouwen we het associatief netwerk verder uit met een massamediale campagne op TV en online.”

De crossmediale mediacampagne is vanaf 15 maart te zien op TV en online kanalen.

Credits

TNO: Regina van Hoof, Olav Groenendijk en Marije Berding

Bureau: True Ideas (Pieter Dingemans, Jeroen Ritsema, Eveline Uittenbogaart en Marlies Rövekamp)

Mediabureau: STROOM (Matthijs Kloezeman en Patrick Bot)

Regie: Niels Bourgonje

Productie: UHU Productions (Nils Oldewelt en Pam van Praag)

Fotograaf: Imtiaz Willems

Back To Top