skip to Main Content
STROOM Tips #6

STROOM tips #6

Wat zijn de meest spraakmakende programma’s op dit moment? Welk podcast doet je wenkbrauwen fronzen? Dit zijn de aanraders van onze collega’s.  

Kijktip:

  • Pepsi where’s my Jet

In deze serie op Netflix volg je het waargebeurde verhaal van de toen 20-jarige John Leonard die een strijd aangaat met Pepsi nadat zij iets onwerkelijks beloofden als marketingstunt. Het gaat om de marketingstunt waarbij je met zeven miljoen ‘Pepsi Points’ een heuse straaljager kon winnen/kopen. De hoofdpersoon, John, zet alles op alles om deze Jet te claimen maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Het is een bizar verhaal waarbij het verhaal telkens een andere richting op gaat. Deze serie brengt zeker een glimlach op je gezicht.

Bauke Huizing, Jr. Communications Consultant

Luistertip:

  • Geuze & Gorgels

Een podcast waar je lekker bij kan ontsnappen, loskoppelen van werk en lachen. Monica Geuze en Kaj Gorgels gaan in gesprek over first world problems’ van luisteraars en proberen deze op te lossen aan de hand van statements en persoonlijke ervaringen.

Jaimy Eymael, Jr. Digital Communications Consultant

Kijktip:

  • De Verraders

In een Frans Chateau strijden maar liefst 20 BN’ers om een zilverschat. In deze groep zitten drie verraders die deze zilverschat onderling willen delen. De getrouwen doen er alles aan om de verraders te onthullen en hen er niet vandoor te laten gaan met deze zilverschat. Mocht het deze getrouwen lukken om alle verraders te identificeren, dan winnen zij met de zilverstaven. Overdag spelen de deelnemers een missie, waarbij zowel de verraders als de getrouwen zo veel mogelijk zilverstaven proberen te verdienen. In de avond komen ze met zijn allen bijeen aan de ronde tafel om iemand te verbannen. Het is het doel om een verrader tijdens deze bijeenkomst te elimineren, alleen dit lukt niet altijd door het slimme en sluwe spel van de verraders. Het spel gaat dag en nacht door, want de verraders komen in de nacht in het geheim bij elkaar in het verraderstorentje om een getrouwe te vermoorden. Ben jij benieuwd wie er met de zilverschat vandoor gaat? Genoeg kijkplezier, want er zijn meerdere seizoenen te bekijken op Videoland!

Sammy Vanderzaken, Digital Communications Consultant

Back To Top