skip to Main Content
STROOM Helpt JustDiggit Bij Het Vergroenen Van Afrika

STROOM helpt JustDiggit bij het vergroenen van Afrika

Op 12 oktober was de 2e editie van de STROOM x JustDiggit bundraiser. De missie van JustDiggit: het vergroenen van Afrika door het graven van bunds. Het doel van dit event was om zoveel mogelijk geld op te halen en een steentje bij te dragen aan de missie van JustDiggit. Enthousiaste exploitanten, klanten, business partners en collega’s waren erbij om te helpen dit doel te bereiken. Ze gingen met elkaar de strijd aan tijdens GAMENIGHT.

Wat doet JustDiggit?

Zoals bekend is de missie van JustDiggit om Afrika te vergroenen, en dus de aarde te verkoelen. Hoe ze dit doen? Door nature based solutions toe te passen waardoor de opwarming van de aarde met 37% beperkt wordt. Één van de technieken is door het graven van Bunds. Regenwater wordt in kuilen (bunds) opgevangen waardoor het water de tijd heeft om de grond in te trekken, in plaats van dat het wegspoelt. Op die manier komt vegetatie terug op plekken waar het voorheen niet mogelijk was. 

Gamenight

De bundraiser stond in het teken van gamenight. Nadat de gasten binnengestroomd waren kon de avond beginnen. Ook Merel van JustDiggit was aanwezig en gaf een update over JustDiggit. Hierna was het tijd voor het echte werk, het was tijd om te gamen. Verschillende teams gingen fanatiek de strijd met elkaar aan tijdens Mario Kart, sjoelen, tafeltennis, tafelvoetbal en beerpong. Na de spannende beerpong finale tussen team DPG Media en team Validators werd team Validators bekroond als winnaars. Na de huldiging was het tijd om te onthullen waar de avond echt om draaide, hoeveel geld is er opgehaald?

Benieuwd hoe het eraan toe ging? Bekijk hier de aftermovie:

Resultaat

Er is een buitengewoon mooi bedrag opgehaald waardoor er dit jaar 396 bunds gekocht worden en dus 49.104m2 vergroend wordt! Met ander woorden, dat zijn bijna 7 voetbalvelden! Een geweldig resultaat.

Wij willen alle betrokkenen van deze Bundraiser dan ook heel hartelijk bedanken.

Back To Top