skip to Main Content
Vier De Zomer Met Muziek In Het Concertgebouw!

Vier de Zomer met muziek in Het Concertgebouw!

Deze maand is de campagne voor de VriendenLoterij ZomerConcerten gestart. Het Concertgebouw is er voor iedereen en zeker in de zomer is de programmering enorm divers. Voor iedereen zit er wel een concert bij. Zo geven popartiesten als Maan en Racoon een optreden. Daarnaast is er filmmuziek te horen, waaronder de film Star Wars-The Force Awakens op groot scherm, met de soundtrack live gespeeld, en zijn er peuterconcerten. Uiteraard is er ook volop prachtige klassieke muziek om van te genieten in de mooiste concertzaal met de beste akoestiek.  

Deze zomer heeft Het Concertgebouw er voor gekozen om het zomer- en vakantiegevoel te communiceren met de tekst: Voor het échte vakantiegevoel ga je naar Het Concertgebouw.

In de online video en de televisiecampagne zie je een aantal typische vakantiemomenten. Zoals heerlijke cocktails drinken, met je strandhanddoek de beste stoelen op de eerste rij reserveren en een stewardess die je naar je plek wijst. Naast deze zichtbaarheid is de campagne onder andere de komende maanden te zien op de tram in Amsterdam en te horen op radio.

De concertagenda van de zomerconcerten wordt in verschillende printtitels ingezet. De campagne rondom de Vriendenloterij ZomerConcerten is t/m eind augustus te zien. Kijk voor de hele programmering op: www.zomerconcerten.nl.

Back To Top