skip to Main Content
STROOM Stelt Voor: Nele Berghs

STROOM stelt voor: Nele Berghs

Wij stellen onze collega’s graag aan je voor. In dit interview stellen we Nele aan je voor, Jr. Research & Insights bij STROOM.

Wie ben je?

Mijn naam is Nele Berghs, ik ben 21 jaar oud en sinds kort part-time werkzaam bij STROOM. Ik ben geboren in Roermond, maar woon op dit moment in Eindhoven waar ik nog bezig ben met afstuderen aan de Fontys. 

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM?

Ik vervul de functie van Junior Research & Insights Consultant en ondersteun hierbij het insights team met het maken van doelgroepanalysen en rapportages. 

Wat heb je hiervoor gedaan?

Op dit moment ben ik nog aan het afstuderen aan de opleiding Commerciële Economie en hoop dit binnenkort af te ronden. Verder heb ik eigenlijk altijd als horecamedewerkster gewerkt, met name op evenementen. 

Wat zijn jouw groeiambities?

Na mijn bachelor wil ik aan een master beginnen en deze ook succesvol afronden. Verder hoop ik in deze functie mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en door te groeien in de data branche om zo te ontdekken welk aspect het beste bij mij past. 

Waar krijg je energie van in je werk?

In mijn werk krijg ik energie van afwisseling en de kans om elke dag iets nieuws te leren. Niet stiltaan, maar groeien geeft een fijn en voldaan gevoel dat ik graag samen met mijn collega’s creëer.  

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd haal ik de meeste energie uit sporten en tijd doorbrengen met mijn vrienden. Zo kan ik mij ontspannen en opladen voor de nieuwe dag. 

Wat is je favoriete maaltijd?

Mijn favoriete maaltijd is curry met naanbrood. Dit is een gerecht dat dagelijks gegeten kan worden en ook nog redelijk gezond is. 

Wat is je favoriete soort vakantie? En vakantieland?

Mijn favoriete vakantie bestaat uit een mix van chillen en avonturen beleven, zoals kanoën en klimmen. Dit heb ik van kleins af aan gedaan en hier ben ik eigenlijk nooit mee gestopt. Mijn favoriete landen om deze vakanties te beleven zijn Frankrijk en Italië vanwege de zee en verschillende mogelijkheden tot avontuur. 

Wat is je favoriete sport?

Ik heb een lange tijd gevolleybald en dit vind ik nog steeds een leuke sport. Op dit moment ben ik echter meer actief bezig met roeien en klimmen en geniet ik hier ook van. 

Welk medium ben je het meest fan van?

Spotify en Netflix zijn mijn favoriete media. Onderweg heb ik eigenlijk altijd muziek of een podcast in mijn oren en thuis aangenomen kijk ik graag een film op Netflix. 

Wat is je favoriete quote?

Life is either a daring adventure or nothing at all.

Back To Top