skip to Main Content
STROOM Stelt Voor: Xerx Dijkstra

STROOM stelt voor: Xerx Dijkstra

Wij stellen onze collega’s graag aan je voor. In dit interview stellen we Xerx aan je voor, stagiair Research & Insights bij STROOM Rotterdam.

Wie ben je?

Mijn naam is Xerx Dijkstra. Ik ben 22 jaar oud en kom uit Almere. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. De komende 5 maanden zal ik stage lopen bij de afdeling Research en Insights van Stroom.

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM?

Momenteel werk ik als stagiair bij STROOM, waar ik mij bezighoud met research en insights. Ik help het team door middel van het uitvoeren van onderzoek en het analyseren van data.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Voordat ik bij STROOM kwam, werkte ik bij Tergooi MC waar ik deel uitmaakte van het logistieke team. Hier hield ik me voornamelijk bezig met het vervoeren van verschillende zaken, zoals voorraad en bloed.

Wat zijn jouw groeiambities? 

Mijn groeiambities tijdens deze stage omvatten de wens om mijzelf verder te ontwikkelen en vooral veel te leren. Ik hoop me te kunnen specialiseren in een bepaalde richting en veel op te steken van mijn collega’s.

Waar krijg je energie van in je werk?

In mijn werk krijg ik energie van het samenwerken met collega’s en het zien van concrete resultaten van mijn inspanningen. Het gevoel van voldoening dat voortkomt uit het behalen van doelen motiveert me.

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd geniet ik van fitnessen en lezen. Dit geeft me ontspanning en vervulling, en helpt me om evenwicht te vinden tussen werk en privé.

Wat is je favoriete maaltijd?

Mijn favoriete maaltijd is spaghetti carbonara omdat het heerlijk smaakt en warme herinneringen oproept aan hoe mijn moeder het altijd voor mij heeft gemaakt .

Wat is je favoriete soort vakantie? En vakantieland? 

Wat betreft vakanties, geef ik de voorkeur aan een ontspannende vakantie waar ook ruimt is om avontuurlijke dingen te doen. Mijn favoriete vakantieland is Spanje vanwege de natuur en de leuke cultuur.

Wat is je favoriete sport?

Ik ben gepassioneerd over voetbal omdat het me een gevoel van vrijheid en voldoening geeft. Het is een geweldige manier om actief te blijven en plezier te hebben.

Welk medium ben je het meest fan van?

Mijn favoriete medium is Youtube en TikTok. Dit komt doordat het me ontspanning biedt. Ik heb ook vaak genoeg Netflix open staan om een serie te kijken.

Wat is je favoriete quote?

“Believe you can and you’re halfway there”

Back To Top