skip to Main Content
STROOM Tips #10: Goed Het Nieuwe Jaar Beginnen

STROOM Tips #10: Goed het nieuwe jaar beginnen

Het nieuwe jaar is aangebroken. Om het nieuwe jaar goed te beginnen 3 boeken en 1 podcast tip vanuit STROOM.

• Boek: Focus AAN/UIT   

Al die mails, al die meetings, al die to-do lijstjes. Afdwalen tijdens gesprekken, aan het einde van de pagina erachter komen dat je eigenlijk geen idee meer hebt waar de tekst over ging en moeite met in slaap vallen omdat je hoofd blijft doortollen. Wanneer we geen grip op onze aandacht hebben, waaien we met alle winden mee, kost het meer tijd om ons werk te doen en neemt de stress toe. Mark Tigchelaar laat aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe we weer grip op onze focus krijgen. Een aanrader voor marketeers werkzaam aan klant- en/of bureauzijde.  

Focus AAN/UIT, Mark Tigchelaar | 9789000359691 | Boeken | bol
  • Boek: De 7 eigenschappen van effectief leiderschap 

Dit boek biedt tijdloze principes voor persoonlijke en professionele groei. Het benadrukt het belang van proactief zijn, doelen en prioriteiten stellen en effectieve communicatie. Het boek vormt al jarenlang wereldwijd een inspiratiebron. Het leert ons hoe we de kwaliteit van ons persoonlijk leven  en onze organisaties kunnen verbeteren.  

De Zeven Eigenschappen Van Effectief Leiderschap | 9789025414894 | Stephen  R. Covey |... | bol
  • Boek: Vanuit het duister  

Deel 1 in de serie IJSLANDSE MOORDEN. Het lichaam van een vrouw wordt gevonden bij de lokale vuurtoren in Akranes op IJsland. Rechercheur Elma, die na jaren weer terug is in haar geboortedorp, stuit op een ingewikkelde zaak waarbij een reeks duistere geheimen wordt blootgelegd. Zaken uit het verleden die niet alleen op de vermoorde vrouw betrekking hebben, maar op de hele gemeenschap. Geheimen die sommige mensen angstvallig verborgen houden, en waar mensen voor over lijken gaan…  

IJslandse moorden 1 - Vanuit het duister, Eva Bjorg Aegisdottir |  9789026152467 | Boeken | bol.
  • Podcast: Opmerkelijk  

Wil je meer weten over de groeistrategieën van Byron Sharp, Category Entry Points (CEPs) en Distinctive Brand Assets (DBA’s)? De podcast wordt verzorgd door marktonderzoekbureau Validators, waarbij Bart Massa en Joris van der Zwan je meenemen in de wereld van branding en communicatieonderzoek. Het biedt praktische tips en inspiratie om merken te laten groeien. 

Opmerkelijk | Podcast on Spotify
Back To Top