skip to Main Content
STROOM Stelt Voor: Noa Dax De Bruijn

STROOM stelt voor: Noa Dax de Bruijn

Wij stellen onze collega’s graag aan je voor. In dit interview stellen we Noa Dax aan je voor, Afstudeerstagiaire Content & Marketing.

Wie ben je? 

Ik ben Noa Dax de Bruijn. Leuk feitje: Noa Dax is mijn voornaam, en je spreekt het uit als Noa Dex. Ik ben 21 jaar oud en geboren en getogen in Delft, maar ik ben vaak te vinden in Rotterdam, mijn op een na favoriete stad. Ik studeer HBO Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam, waar ik momenteel in mijn vierde jaar zit. Ik werk momenteel  bij STROOM als afstudeerstagiaire, waar ik deel uitmaak van het marketing- en communicatieteam en mijn scriptie schrijf over klantloyaliteit.

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM? 

Als afstudeerstagiaire voor content en marketing bij STROOM, beheer ik de mediakanalen zoals LinkedIn, Facebook, Instagram en de website. Daarnaast voer ik onderzoek uit voor mijn scriptie. Ik ben erg enthousiast, actief en leergierig, en werk graag hard aan mijn taken.

Wat heb je hiervoor gedaan? 

Voorafgaand aan mijn huidige functie heb ik een meewerkstage gedaan op de communicatieafdeling van een grote zorginstelling tijdens mijn derde studiejaar. Ook heb ik mijn vierdejaars minor afgerond aan een universiteit in Madrid, waar ik een halfjaar heb gewoond. Verder heb ik altijd naast mijn studie in de horeca en op evenementen gewerkt.

Wat zijn jouw groeiambities? 

Mijn groeiambities zijn het versterken van mijn professionele identiteit en het opbouwen van een brede kennis binnen het vakgebied om een allround communicatieadviseur te worden.

Waar krijg je energie van in je werk? 

Ik krijg energie van positieve en enthousiaste collega’s en klanten, evenals van mijn commerciële drive en leergierigheid om te blijven groeien en leren.

Waar krijg je energie van in je vrije tijd? 

In mijn vrije tijd krijg ik energie van sporten en tijd doorbrengen met vrienden. Ik ga dan graag uiteten bij Il Peperoncino in Delft, een drankje doen op de Beestenmarkt in Delft of een drankje doen bij de Oude haven in Rotterdam. Ik ben erg sociaal en geniet ervan om leuke activiteiten te ondernemen, zoals naar een festival gaan.

Wat is je favoriete maaltijd?

Mijn favoriete maaltijd is pasta, vooral mijn eigen pasta carbonara, die naar mijn (bescheiden😊) mening de beste is.

Wat is je favoriete vakantie of vakantieland? 

Mijn favoriete vakantieland is Spanje. Ik heb een halfjaar in Madrid gewoond tijdens mijn studie, en ik blijf genieten van de Spaanse zon en het leven.

Wat is je favoriete sport? Of welke sport beoefen je zelf?  

Mijn favoriete sporten zijn voetbal, tennis en krachttraining. Ik heb zes jaar lang gevoetbald onder andere SV Den Hoorn. En support ik (natuurlijk) Feyenoord. Ik ben nu regelmatig te vinden in de sportschool. Ook wil ik gaan beginnen met vaker te gaan tennissen, alleen komt er nog niet veel van.

Welk medium ben jij het meest fan van ? 

Het medium waar ik het meest fan van ben, zijn Instagram en TikTok. En verdwaal ik tussen allemaal Tiktoks over verschillende festivals maar ook kookvideo’s.

Wat is je favoriete quote?

Mijn favoriete quote is “No risk, No story” Dit is een quote die ik steeds tegenkwam op Pinterest en ben gaan beamen. Want inderdaad is het zo als je risico’s neemt ontstaan er vaak de leukste verhalen.

Waar kan men jou ’s nachts voor wakker maken?

Je kunt me ’s nachts wakker maken voor verse sushi, vooral met zalm.

Wat is je guilty pleasure?

Mijn guilty pleasure is het opnieuw bekijken van mijn favoriete series: zoals de Blacklist bijvoorbeeld, zelfs als ik ze al meerdere keren heb gezien.

Wat is het leukst aan werken in de media?

Het leukste aan werken in de media is dat het nooit hetzelfde is en er veel ruimte is voor innovatie. Ook geniet ik ervan om klanten te helpen hun doelen te bereiken en waardevolle relaties op te bouwen en te onderhouden.

Wat is je favoriete film en waarom?

Ik hou heel erg van oorlogsfilms zoals Schindler’s List Maar ook romcoms zoals Upgraded.


Back To Top