skip to Main Content
STROOM Stelt Voor: Fé Schepers

STROOM stelt voor: Fé Schepers

Wij stellen onze collega’s graag aan je voor. In dit interview stellen we Fé aan je voor, Content Marketing stagiaire bij STROOM Rotterdam.

Wie ben je?

Mijn naam is Fé Schepers, ik ben 19 jaar en zit in mijn derde jaar van de opleiding Commerciële economie, creative marketing & sales aan de Hogeschool Rotterdam. Voor de komende vijf maanden ga ik bij STROOM stagelopen. 

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM?

Ik vervul de functie als Content Marketing stagiair. Ik hou de contentkalender bij, beheer de social media kanalen en kom met nieuwe content ideeën.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor had ik een bijbaantje bij een apotheek om de logistiek te verwerken. Ik scande en maakte de medicijnen gereed om te bezorgen of stopte ze in de afhaalkluis.

Wat zijn jouw groeiambities?

Mijn ambitie is om mezelf te ontwikkelen en mijn kennis te verbreden. Ik ben erg geïnteresseerd in media, maar mijn kennis is nog vrij algemeen. Ik zou hier dus graag meer van willen leren van mijn collega’s.

Waar krijg je energie van in je werk?

Ik krijg energie als ik mijn creatieve ideeën kan realiseren dat kan leiden tot een mooi eindresultaat. Verder krijg ik energie van een gezellig sfeertje in het team.

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?

Ik krijg erg veel energie van hockeyen. Verder vind ik het leuk om iets gezelligs te doen met vriendinnen. Naast zelf te sporten vind ik het ook leuk om sport op de tv te kijken zoals voetbal en F1.

Wat is je favoriete maaltijd?

Ik hou echt van alle soorten pasta’s. Tagliatelle is mijn favoriet.

Wat is je favoriete soort vakantie? En vakantieland?

Mijn ideale vakantie bevat activiteiten en ontspanning. Ik vind het leuk om de omgeving te verkennen, maar ook om lekker op het strand of bij het zwembad te liggen. Mijn favoriete vakantieland is Italië, alhoewel ik Spanje ook heel leuk vind om naartoe te gaan. 

Wat is je favoriete sport?

Mijn favoriete sport is hockey, ik doe dat al meer dan 12 jaar. Ik speel bij SMHC in Dames Jong 1. Ik vind het hartstikke leuk om in een team te zitten en samen voor de winst te gaan!

Welk medium ben je het meest fan van?

Ik besteed de meeste tijd aan social media, en dan vooral Instagram, Snapchat en TikTok. Verder ben ik ook vaak te vinden met Netflix op mijn beeldscherm. 

Wat is je favoriete quote?

“You either win or you learn.”

Back To Top