De beste tips voor het maken van branded content

Door 13 december 2018Media
De beste tips voor het maken van branded content

Tijdens onze lunchsessie gaven Sjef Kerkhofs van daily dialogues en Rutger Mackenbach van Stroom de beste tips voor het maken van branded content. Deze vorm van marketing is niets meer dan verhalen vertellen, maar wie zit daar op te wachten? 

Als bedrijf kan je bijna niet meer om branded content heen, maar hoe zet je dit het beste in en waaraan moet je content voldoen? Tijdens onze lunchsessie gingen Rutger Mackenbach en Sjef Kerhofs hier op in en na afloop verschenen de heren nog voor de camera om een paar vragen te beantwoorden.

Tijdens het interview heeft Sjef het over goede content maken, ook als je niet Red Bull heet. Ook geeft Sjef nog waardevolle tips over content creatie waarmee je binnen twee seconden de aandacht trekt.

Rutger vertelt hoe je bij het maken van branded content een model kunt aanhouden dat zorgt voor een overkoepelende strategie. Beter bekend als het ‘Touch, Tell, Sell’ -model, waarbij je voor alle verschillende media, waaronder branded content, de juiste invulling en plaatsing kan bepalen, toegespitst op je marketingdoelstellingen.

Aftermovie Lunchsessie

Nog niet gezien? Bekijk dan snel de aftermovie van de lunchsessie over branded content!

Lijkt het je leuk om hier bij te zijn? In 2019 organiseren we weer evenementen bij ons op kantoor, dus meld je dan aan!

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.