Beste fullservice mediabureau van 2018

Door 14 december 2018Media
adfo kerstrapport 2018

BESTE FULLSERVICE MEDIABUREAU VAN NEDERLAND

Dit jaar is Stroom 2e geworden bij de waardering van adverteerders in het Adformatie Kerstrapport in de categorie mediabureaus. Met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,5 zijn we t.o.v. vorig jaar (toen eerste plaats) gestegen met bijna een heel punt! Wij zijn zeer trots dat we ook dit jaar weer de hoogste waardering hebben behaald als het gaat om fullservice mediabureaus. Hoewel we 2e zijn geëindigd, zijn we de eerste van de fullservice bureaus.

Voor Stroom is deze waardering heel belangrijk omdat wij als doel hebben om te fungeren als businesspartner van onze klanten. Door met de klanten mee te denken en als verlengstuk van de marketingafdeling te fungeren kunnen we samen met onze klanten gaan voor het beste marketingresultaat. Dat wordt ook dit jaar weer beloond met deze prachtige waardering.

Jaarlijks kerstrapport

Adformatie brengt elk jaar in samenwerking met onderzoeksbureau Ipsos een Kerstrapport uit. Daarvoor worden adverteerders gevraagd hun mediabureau te beoordelen. Zowel in 2016 als in 2017 eindigde Stroom op de eerste plaats. De resultaten van 2018 werden op 10 december in Amsterdam bekendgemaakt.

Wij bedanken al onze klanten voor het mooie jaar en het vertrouwen in Stroom!

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.