BiFi kiest voor Stroom!

Door 2 oktober 2018Media
BiFi kiest voor Stroom

BiFi kiest voor Stroom! Wij zijn ontzettend trots en enthousiast om te melden dat LSI, producent van vleessnacks, voor haar merken BiFi en Jack Link’s, Stroom inschakelt voor de mediastrategie en –inkoop.

In 2014 werd BiFi door het Amerikaanse familiebedrijf LSI gekocht, waarmee het een stevige positie op de Europese markt heeft verworven. Vleessnack BiFi is een natuurlijk product, zonder smaakversterkers, zonder kunstmatige geurstoffen en zonder kleurstoffen.

Strategie achter nieuwe BiFi campagne

In een wereld waar veel ‘fake’ is, wil BiFi met haar nieuwe campagne juist benadrukken dat er niets mis is met gewoon jezelf zijn. De nieuwe pay-off van BiFi is dan ook: ‘Doe lekker wat je wil’. Stroom heeft hiervoor de mediastrategie ontwikkeld om de campagne in zowel Nederland als België te introduceren. Onderdeel van de mediamix zijn TV, Out-of-Home, social media en een branded content partnership met Kakhiel.

De keuze viel op Stroom vanwege het hoge serviceniveau, de can-do mentaliteit en het feit dat Stroom zich opstelt als business partner om de doelstellingen van LSI te realiseren.

Natalia Tofan, Brand Manager BiFi BNL

‘’Dit zijn spannende tijden voor BiFi. Wij zijn op weg om het iconische en geliefde merk te vernieuwen na een relatief lange periode van stilte. Om een comeback van BiFi te realiseren is ons partnership met Stroom geweldig. Stroom heeft een professioneel team dat in staat is om strategisch en creatief mee te denken om de beste realisatie te garanderen. Dit is een prachtig begin van een hopelijk lange termijn samenwerking!’’

Yessica Zwetsloot, Directeur Stroom

‘’Met BiFi hebben we weer een prachtig merk om voor te werken. Onze kennis om marketingdoelstellingen te helpen realiseren én het serviceniveau van Stroom sluit aan bij de professionaliteit van LSI. We kijken uit naar een langdurige samenwerking.’’

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.