Uitgelicht: Else van Winkelcentrum Zuidplein

Door 3 oktober 2018Media
Else van WCZ

Wij stelden Else Veuger van Winkelcentrum Zuidplein (WCZ) wat vragen over het merk en de start van de nieuwe campagne. Else is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van de organisatie.

Kun je wat meer vertellen over Winkelcentrum Zuidplein en wat jouw rol hierbij is?

WCZ is een van Nederlands grootste overdekte winkelcentra. Het ligt naast Ahoy en het grote bus- en metrostation Zuidplein. Het gebied ondergaat op dit moment een metamorfose met als doel het maken van een nieuw bruisend stadscentrum; een plek waar bewoners, bezoekers en ondernemers zich helemaal thuis voelen. Winkelcentrum Zuidplein is volop bezig met deze ontwikkeling en kijkt zeer positief naar de toekomst. Mijn rol hierbinnen is de marketing en communicatie upgraden. Dit doen we in stappen, waarbij we professionele, specialistische bureaus als toevoeging zien op het marketingteam.

WCZDe nieuwe campagne is net gestart. Hoe maak je de campagne relevant voor je doelgroep? 

Rotterdam Zuid en Zuidplein kampten met een imagoprobleem en bij de start van de samenwerking kozen we vooral voor zichtbaarheid van het merk met vrolijke mensen. Nu maken we een stap, waarbij we verder gaan en het merk meer lading gaan geven. We zoeken steeds meer interactie met het publiek en vertellen meer over het aanbod van Zuidplein. Dit doen we voor en tijdens de belangrijkste winkelmomenten van het jaar; voorjaarsmode, vakantiegeld in mei, najaarsmode en december feestdagen.

Hoe helpt Stroom bij het realiseren van jullie doelstellingen?

Een aantal jaar geleden kwamen we uit bij Stroom voor onze media inkoop en -strategie! Stroom kent inmiddels heel goed onze doelgroepen en de wens voor de combinatie van offline en online communicatie. Ze adviseren zeer doordacht en proactief en dat is heel fijn. Vroeger deed ik de media inkoop zelf, maar met Stroom erbij kunnen de keuzes veel beter en doelgerichter gemaakt worden.

Tenslotte: wat is jouw favoriete winkel om in te shoppen?

Sinds ik een zoontje heb, is mijn shopping budget voor mezelf verkleind. Ik winkel graag bij H&M met af en toe stukken van Zara of Primark erbij.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.