Sensor

CHANNEL ANALYTICS

Stroom_Sensor_Dashboard2

“Voor veel adverteerders is extra site traffic een belangrijke indicator van het succes van hun campagne. Daarbij is het vaak een doorn in het oog dat de effecten van offline media zo moeilijk meetbaar zijn. Als men extra traffic meet, dan is het vervolgens ook nog lastig om te bepalen welke kanalen hier in welke mate aan hebben bijgedragen. Met Sensor bieden we hier een antwoord op en kunnen we nu dus ook de CPC van TV vergelijken met bijvoorbeeld online display ”

SENSOR® CHANNEL ANALYTICS

Met de introductie van Sensor® Channel Analytics, bieden wij onze klanten direct inzicht in de effecten van zowel offline als online reclamecampagnes op hun sitetraffic en merk- & reclamebekendheid. Daarbij spelen wij in op de toenemende behoefte van adverteerders om beter inzicht te hebben in de effecten van hun crossmediale mediamix.

WAT IS DE CPC VAN TV?

Dankzij een koppeling tussen de Google Analytics data enerzijds en de media data anderzijds worden de campagne effecten op uurbasis in het Sensor dashboard in kaart gebracht. Tevens is hier te zien hoe de merk- en reclamebekendheid zich ontwikkelt. Door binnen Sensor alle campagnes te rapporteren op basis van bruto contacten kan er bovendien een vergelijk worden gemaakt tussen radio, TV en online media.

INZOOMEN OP DETAILNIVEAU

De data in Sensor zijn verbonden met de gerealiseerde kijk- en luisterdata. Online uitingen krijgen een extra tag. Op deze wijze kunnen er bijvoorbeeld analyses gemaakt worden naar het verschil in campagne effect tussen o.a. uitingen, formaten, zenders, sites, dagen, programma’s, plaatsingen en tijdstippen.

ZOWEL OFFLINE ALS ONLINE MEDIA

Binnen Sensor worden zowel offline als online media gemeten. Hierdoor krijg je  een breed inzicht in de impact van uw campagnes en de onderlinge verbanden. Door continu te blijven meten kan er steeds beter worden voorspeld wat de resultaten van de mediacampagnes zijn . Aanpassingen in de mediamix leiden vervolgens tot substantieel hogere opbrengsten van de campagnes.

PROBEER SENSOR GRATIS UIT

Weten wat Sensor aan nieuwe inzichten biedt? Probeer het gratis een maand uit! Wij maken dan eveneens een analyse en delen deze graag met je.

Vraag een gratis demonstratie van Sensor® Channel Analytics aan: