MEDIA MASTERCLASSES

VERGROOT JE KENNISNIVEAU MET ONZE PRAKTISCHE SESSIES

01. ONLINE VIDEO ADVERTISING

Tegenwoordig is 33% van alle online activiteit het bekijken van video’s. Online video advertising is het adverteren in op of rond online video. Er zijn veel varianten mogelijk van een pre-roll op YouTube tot aan in-article video’s tussen relevante content. Hoe word je hier als merk relevant en krijg je aandacht van je doelgroep?

02. BRANDED CONTENT

Content is king maar de distributie hiervan is key. Stroom heeft een ruime ervaring met het opzetten van mediapartnerships. We delen graag onze kennis over het sponsoren van TV programma’s, het mobiliseren van bloggers  en het opzetten van een redactionele samenwerking met bijvoorbeeld Nu.nl.

03. MOBILE ADVERTISING

Tegenwoordig kun je er niet meer omheen, mobile is first. Maar toch staat de inzet van mobile advertising nog behoorlijk in de kinderschoenen. Door mobile te integreren in je mediacampagne en bijvoorbeeld TV en Mobile te syncen, neemt de impact van je campagne sterk toe. Tijdens deze masterclass krijg je meer insights.

04. PROGRAMMATIC BUYING

De wereld van RTB, Deal-ID, Exchanges en Inventory klinkt erg technisch en dat is het soms ook. Nieuwe ontwikkelingen in de media zorgen voor een verschuiving op het gebied van premium inkoop. Advertentieruimte die ‘overblijft’ kan digitaal verhandeld worden aan kopers. Zo kun je voor minder kosten op toonaangevende websites adverteren. Wij werken hier veelvuldig mee en vertellen je graag hier meer over tijdens deze masterclass.

05. JONGEREN MARKETING

Jongeren kijken nauwelijks TV, luisteren geen radio en is hun online gebruik enorm versnipperd. Hoe bereik je ze dan? Wij voeren veelvuldig onderzoek uit naar deze doelgroep en werken voor een groot aantal jongerenmerken en opleiders. Graag vertellen we je meer over onze inzichten in deze masterclass.

06. MEDIAPLANNING

Wat doen wij nou en hoe ziet een dag van een mediaplanner eruit? In deze masterclass vertellen we je alle ins en outs over het maken van een mediaplan, van briefing tot executie, de laatste mediatrends en behandelen we boeiende cases. Schrijf je in en wordt een mediaplanner in de dop!

OOK EEN GRATIS MEDIA MASTERCLASS VOLGEN?