skip to Main Content
Wij zijn STROOMeen mediabureaupartner in communicatie

STROOM: Energie voor groei

STROOM: Energie voor groei

Welkom bij STROOM! Een fullservice mediabureau met kantoren in zowel Rotterdam als Amsterdam. Bij STROOM leveren we energie voor groei. Groei voor de business van onze klanten. Want als er op de juiste media STROOM komt te staan, dan komt er groei in merkbekendheid, performance, engagement en businessresultaten. Wij richten ons daarbij op de juiste prijs, voor de juiste prestatie op het juiste moment in de customer journey.

En het draait niet alleen om media bij STROOM. Wij zijn een partner in communicatie voor de klant en kijken ook graag mee op merk- en marketingcommunicatie gebied. Want hoe beter we de gehele communicatiestrategie begrijpen, hoe effectiever het media-advies is. Wij zoeken daarbij naar de optimale mix tussen de mediamiddelen, het campagneconcept en de merkstrategie. Kortom, STROOM geeft een merk energie voor groei.

STROOM door MT/Sprout wederom verkozen als beste mediabureau!

In 2022 werden we ook door Emerce en FONK verkozen als nummer 1.
We zijn heel trots dat we op de onderdelen klanttevredenheid, inzet, service, media advies en effectiviteit bijzondere hoge scores behalen.
Veel dank aan al onze klanten voor de waardering en het vertrouwen.
Last but not least: dank aan team STROOM dat met enorme energie en bevlogenheid de mediastrategieën en planningen heeft weten te realiseren.

 

STROOM-S Catsburg & M Jaartsveld_BAZ0965

MT STROOM: Managing Director Samantha Catsburg en Strategy Director Martijn Jaartsveld

 

TEAM

STROOM op TV: De Barometer op RTL-Z

STROOM SHOWREEL

KLANTEN

ONS WERK

CANDID: PLATFORM FOR GROWTH

STROOM is onderdeel van Candid: een bureauplatform voor media-, technologie- en creatieve bureaus. Daar hoef je niets mee, maar je kunt er van alles mee. Platform to perform is een concept waarin klanten gebruik kunnen maken van uiteenlopende communicatie specialismen.

De bureaus waar Candid uit bestaat zijn o.a.  Reclamebureau Creature (voormalig XXS), Positive (voormalig Havana Harbor en Daily Dialogues), PR bureau Coopr, Brand Potential (voormalig Millford). Alle bureaus behouden binnen het platform hun autonomie, maar doen dat onder een gezamenlijke open cultuur. Die cultuur kenmerkt zich door ondernemerschap en snelheid.

Neem voor meer informatie contact op via Samantha Catsburg, Martijn Jaartsveld of contact@stroom.com.

CONTACT

STROOM Rotterdam
Vasteland 40
3011 BM Rotterdam

Parkeren in Stadsgarage Erasmusbrug, Willemsplein 1 3016 DN Rotterdam.

——————————————-

STROOM Amsterdam
Johan van Hasseltweg 27
1021 KN Amsterdam

Voor parkeren navigeer naar Aambeeldstraat 10

Afspreken?
Neem contact op met: Samantha
Catsburg, Managing Director.

Bel 085 – 0184 770 of mail: contact@stroom.com

Back To Top