skip to Main Content
Justdiggit Bundraiser 2024: STROOM Game Night Een Groot Succes!

Justdiggit Bundraiser 2024: STROOM Game Night een groot succes!

Het Justdiggit x STROOM event, was dit jaar wederom een groot succes. Op deze bijzondere avond organiseerden we een Game Night met verschillende nostalgische spelletjes om bunds op te halen. Bunds zijn kuilen waar regenwater in opgevangen wordt waardoor het water de tijd heeft om de grond in te trekken. Hierdoor spoelt het water niet weg en komt er vegetatie terug op plekken waar het voorheen niet mogelijk was. Beetje bij beetje wordt Afrika op deze manier weer vergroend. 

2024 Bundraiser 

Tijdens deze editie haalden we maar liefst 192 bunds op die door STROOM zijn verdubbeld waardoor we 384 bunds kunnen doneren aan Justdiggit, voor het fanatische werk dat ze doen. Dit is gelijk aan 47.616 M2 Een indrukwekkende hoeveelheid vierkante meters groen. 

Totale impact van STROOM 

Dit was alweer het derde jaar dat STROOM een ”Bundraiser” event organiseerde voor Justdiggit, Hiermee heeft STROOM bijgedragen met een totaal van 118.420 m2 vergroening over de afgelopen drie jaar. Dat is gelijk aan 16,5 voetbalvelden! 

Met dank aan 

We willen graag onze dank uitspreken aan alle mediapartners die aanwezig waren en dit evenement mede mogelijk hebben gemaakt. Mediahuis heeft de game night gewonnen met hun enthousiaste deelname aan de spellen. 

Bijzonder woord van dank gaat uit naar Xante en Elseline die werken voor Justdiggit voor hun aanwezigheid en presentatie. Hun bijdrage, inclusief het meenemen van de vr brillen voor de 365 Experience, gaf de avond een extra dimensie voor het werk dat ze doen. 

Met de opgehaalde bunds kunnen we weer een groot verschil maken in het vergroenen van onze planeet. Het is inspirerend om te zien hoe iedereen zich elk jaar weer inzet voor dit goede doel. Dank aan iedereen die aanwezig was en bijdroeg aan het succes van deze avond. Samen maken we het verschil!

Wil je ook een bijdrage leveren? Ga naar Justdiggit en doe een donatie! 

Zie hier de aftermovie van het event.

Back To Top