skip to Main Content
Het Fantastische Werk Van Justdiggit

Het fantastische werk van Justdiggit

Waarom Justdiggit?

De opwarming van de aarde, overexploitatie van landbouwgrond, het kappen van bomen en de overbegrazing zorgen ervoor dat de bodem uitdroogt. Deze droogte leidt tot woestijnvorming en degradatie van het land, waardoor het moeilijk wordt om voedsel, gewassen, zoet water en natuurlijke hulpbronnen, zoals brandhout, van het land te verkrijgen. Vooral in kwetsbare gebieden, zoals Afrika ten zuiden van de Sahara, zijn de gevolgen van de droogte dagelijks voelbaar. Er is echter een oplossing: vergroenen! 

Sinds de start van Justdiggit heeft STROOM het voorrecht gehad om te helpen bij de impactvolle vergroeningsprojecten, waarmee een tastbaar verschil wordt gemaakt in gemeenschappen over de hele wereld. Speciaal voor iedereen die wil zien hoe dit in zijn werk gaat is de #OurWorld360-ervaring! Ontwikkeld. Dit is een live 360 graden ervaring te beleven via de website van Justdiggit. Hierin stap je in de wereld van Justdiggit en kan je de vergroeningsprojecten uit de eerste hand zelf ontdekken. Deze ervaring transporteert je naar het hart van de missie, waardoor je de transformerende kracht van vergroening zelf kunt ervaren.   

STROOM is trots op de jarenlange samenwerking. Hiernaast organiseert STROOM elk jaar een bundraiser om geld op te halen voor dit goede doel. Benieuwd naar wat STROOM dit jaar in petto heeft? Hou dan de LinkedIn pagina van STROOM in de gaten.   

Back To Top