skip to Main Content
STROOM Stelt Voor: Mariët Van Der Valk

STROOM stelt voor: Mariët van der Valk

Wij stellen onze collega’s graag aan je voor. In dit interview stellen we Mariët aan je voor, Junior Digital Communications Consultant in Rotterdam en Amsterdam.

Wie ben je?   

Ik ben Mariët van der Valk, 23 jaar oud en ik woon in Rotterdam. Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en ben daarna de master in Consumer Marketing gaan volgen aan de Universiteit van Amsterdam. Na mijn studie ben ik een paar maanden gaan reizen door Midden-Amerika en ben nu van start gegaan met mijn eerste fulltime baan. Ik maak deel uit van het Digital team als Jr. Digital Communications Consultant. In mijn vrije tijd ga ik graag uiteten of lekker borrelen in de zon met vriendinnen. Ook vind ik het leuk om keyboard te spelen, hard te lopen en ga ik graag naar concerten en festivals.  

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM?   

Als Jr. Digital Communications Consultant bij STROOM ben ik verantwoordelijk voor de online mediaplanning, uitvoering en evaluatie van campagnes voor onze klanten. Ik ben gedreven en enthousiast om nieuwe dingen te leren en sterke klantrelaties te bouwen.  

Wat heb je hiervoor gedaan?   

Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd voor mijn master in Consumer Marketing. Tijdens mijn studie heb ik als werkstudent bij Huisman Equipment gewerkt op de HR afdeling. Ook heb ik een tijdje de PR & Communications afdeling ondersteund. Verder heb ik een lange tijd een bijbaan in de horeca gehad wat ik altijd met veel plezier heb gedaan.  

Wat zijn jouw groeiambities?   

Ik heb de ambitie om door ontwikkeling en ervaring in het adviseren van veel verschillende klanten een specialist in digitale communicatie te worden.  

Waar krijg je energie van in je werk?   

Uitdagende en afwisselende werkzaamheden in combinatie met een gedreven en enthousiast team geven mij energie. Daarnaast hecht ik veel waarde aan fijne samenwerkingen.  

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?   

In mijn vrije tijd onderneem ik graag dingen met vrienden en familie, zoals lekker uit eten gaan, spelletjes spelen of een gezellig dagje uit. Daarnaast houd ik van muziek en vind ik het leuk om naar concerten en festivals te gaan. Ik ben ook begonnen met keyboard spelen waar ik veel plezier uit haal.  

Wat is je favoriete maaltijd?   

Mijn favoriete maaltijd is pasta.  

Wat is je favoriete vakantie of vakantieland?   

Mijn favoriete vakantieland is Colombia: de perfectie combi tussen natuur en cultuur.  

Wat is je favoriete sport? Of welke sport beoefen je zelf?    

Mijn favoriete sport is hardlopen. Verder vind ik het ook leuk om te rocyclen en af en toe ga ik naar de sportschool.  

Welk medium ben jij het meest fan van?   

Het medium waar ik het meest fan van ben, zijn Instagram en Pinterest. Vooral Pinterest gebruik ik veel om inspiratie op te doen.  

Wat is je favoriete quote?  

The only impossible journey is the one you never begin. Dit herinnert me eraan dat je om tot iets groots te komen, je bij het begin moet beginnen en het tijd kost je doel te bereiken. Soms voelt iets onmogelijk, omdat je direct bij het resultaat wilt zijn, maar als je niet bij het begin begint, kom je er nooit.  

Waar kan men jou ’s nachts voor wakker maken?  

Je kunt me ’s nachts wakker maken voor chocolade.  

Wat is je guilty pleasure?  

Programma’s als Lang Leven de Liefde en Married At First Sight kijken. 

Wat is het leukst aan werken in de media?  

Wat ik het leukste vind aan werken in de media is het variërende landschap en de oneindige mogelijkheden om campagnes op te zetten. Dit maakt iedere campagne anders en het werk uitdagend. Ook is het een dynamische wereld die continue innoveert en verandert.  

Wat is je favoriete film en waarom?  

Ik kijk niet zo veel films, wel series. Fool Me Once en Narcos vind ik heel goed.  

Back To Top