skip to Main Content
Het Concertgebouw Breidt Samenwerking Uit Met  STROOM

Het Concertgebouw breidt samenwerking uit met STROOM

Het Concertgebouw bundelt alle media inkoop (offline en online) bij STROOM vanaf 1 maart. Hiermee verwezenlijken we de wens om zaken meer gecentraliseerd te kunnen inkopen, optimaliseren en evalueren. STROOM wordt verantwoordelijk voor de volledige mediastrategie, planning, inkoop en optimalisatie van de verschillende campagnes. 

Door de combinatie van slim datamanagement en gebundelde media inkoop zullen we onze meerwaarde bieden als full service mediabureau. Nu we grip hebben op de volledige customer journey kunnen we op elke fase campagnes inrichten: van awareness tot performance. Op deze wijze kunnen we de doelgroep hyper gesegmenteerd en getarget bereiken met dynamisch campagne materiaal wat zich automatisch aanpast aan de persoon die we bereiken. We zijn zeer verheugd om de dienstverlening uit te breiden en  zo invulling te geven aan de volgende stap voor Het Concertgebouw.  

“Al 12 jaar verzorgde STROOM voor ons de media planning en inkoop, maar alleen in onze grote campagnes. We zijn heel blij dat we nu onze samenwerking uitbreiden en STROOM onze partner wordt voor de gehele off- en online marketing.  We gaan nu  echt profiteren van deze synergie. We kennen STROOM als een prettige, proactieve en innovatieve partner. Samen met hen gaan we onze marketing verder optimaliseren” 

Gerben ten Thij – Manager Marketing Intelligence & Online Sales  

“Het Concertgebouw stelt een heldere visie waar wij als bureau van onder de indruk zijn. Een duidelijk groeiplan onder andere met loyalty programma’s, lead campagnes en CRM-strategie in combinatie met een duidelijke focus op data maakt hierin het verschil.” 

 – Vincent Marquenie Digital Lead, MT STROOM 

Back To Top