skip to Main Content
STROOM Stelt Voor: Digital Communications Director Vincent

STROOM stelt voor: Digital Communications Director Vincent

Wij stellen onze collega’s graag aan je voor. In dit interview stellen we Vincent aan je voor, Digital Communications Director bij STROOM Amsterdam.

Wie ben je? 

Vincent Marquenie, ik ben 32 jaar en woon in Amstelveen. Daar woon ik samen met Lianne en Jonah die in november 1 jaar is geworden.   

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM? 

Als Digital Media Director ben ik verantwoordelijk voor alle digital activiteiten van STROOM. Daar valt teamlead, product ontwikkeling en strategie onder. Tevens zorg je voor een brug naar de wat meer traditionele media zodat onze strategieën resulteren in goed doordachte 360 graden plannen. Er is veel gaande binnen het digitale landschap en veranderingen en ontwikkelingen zijn continu gaande. Vandaar dat het belangrijk is om goed zicht te houden wat wel en niet relevant is en hoe we onze klanten zo goed mogelijk kunnen bedienen.  

Wat heb je hiervoor gedaan? 

Sinds 2016 ben ik Director, daarvoor was ik Digital Consultant bij de Media Maatschap en daarvoor heb ik nog een tijdje gezeten bij Quisma (GroupM) als Account Executive. In een nog verder verleden was ik rozenplukker (onkruid van rozen weghalen) en belde ik mensen op om telefonische enquêtes af te nemen voor onderzoeksdoeleinden. 

Wat zijn jouw groeiambities? 

Het verder ontwikkelen en het laten groeien van het digital team, ik vind het leuk om in te zoomen op mensen hun persoonlijke ambities en talenten en dat vervolgens in een groter geheel te smeden tot een sterk presterend team met intrinsieke motivatie. We hebben nu een heel sterk team staan waarmee we van A tot Z Online Marketing kunnen leveren, dus denk aan Zoekmachine Marketing, Display, Online Video maar ook het begeleiden van Influencer trajecten en Branded Content.   

Waar krijg je energie van in je werk? 

Eigenlijk waar ik het bovenstaand over heb, ik vind het altijd mooi om te zien als mensen hun talenten kunnen uiten en benutten en zich daardoor goed voelen in hun functie. Als dit resulteert in goed werk waarmee we onze klanten overtuigen en resultaat voor zich spreekt krijg ik daar veel energie van en geeft dat een voedingsbodem om weer volgende stappen te maken. 

Waar krijg je energie van in je vrije tijd? 

Muziek is een groot onderdeel van m’n vrije tijd, ik speel dan ook geregeld door het hele land met m’n band ‘The Night Flight’. Daarmee verzorgen we een avondvullende show met alle bekende hits en meezingers in combinatie met een visueel spektakel.  

Waar kan men jou s ’nachts voor wakker maken? 

Doe maar gewoon niet, er loopt momenteel een kleine rond dus ik ben blij met elke minuut slaap die er is ;).   

Favoriete quote? 

Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.

Back To Top