skip to Main Content
STROOM Tips #4: Winterdagen

STROOM tips #4: Winterdagen

Weet jij al wat je gaat doen tijdens deze koude en donkere winterdagen?
Hieronder tips van STROOM collega’s op het gebied van vrije tijd, ontspanning en verdieping van de vakkennis.
Pak dat boek, luister die podcast en kijk die film!

Leestip:

  • Het bromvlieg effect – Eva van den Broek en Tim den Heijer 

Laatst was ik bij een lezing waarin reclamemaker Tim den Heijer vertelde over het boek dat hij samen met gedragswetenschapper Evan van den Broek schreef. Een inspirerend boek over kleine dingen die gedrag sturen. Eva en Tim nemen je mee in de verschillende vormen van het bromvliegeffect te herkennen, de negatieve invloed ervan te vermijden en het op een goede manier te gebruiken. Op je werk, op school, in de winkel, op straat én thuis. Zoals Van Moof die veel fietsen retour kreeg, omdat ze beschadigd waren en daarom nu hun fietsen verstuurd in een TV doos, omen daarmee het aantal retouren met 35% verminderd. Een boek dat je anders leert naar dingen te kijken en een inspiratie voor elke marketeer die geprikkeld wil worden. 

Voor de liefhebbers ook te volgen in de podcast ‘Het Bromvliegeffect’ waarin Eva en Tim je meenemen in alledaagse fenomenen die je gedrag beïnvloeden, hoe je deze te herkent, vermijdt én toepast.

Patricia van Zon, Sr. Digital Communications Consultant 

Luistertip:

  • Weer een dag.  

Beschikbaar op alle podcast platformen. Als je intellect, actualiteit en cynisme bundelt krijg je een heerlijke podcast. Elke dag in een half uurtje de dag starten met een begripvolle, soms verfrissend sarcastische kijk op de media-werkelijkheid van alle dag.  
Niets of niemand wordt geschuwd, ook zichzelf niet. Überhaupt een prestatie van formaat van podcast producer en deskundig interviewer Gijs Groenteman en columnist/schrijver Marcel van Roosmalen om elke werkdag om 6 uur ’s morgens weer zo’n mooie partij op de mat te leggen.  

We moeten blijven lachen om het leven aan te kunnen, tenslotte. 

Martijn Jaartsveld, Strategy Director bij STROOM. 

Weer een dag on acast

Kijktip:

  •  Sleepers 

Sleepers gaat over een corrupte agent die als agent in het criminele circuit is beland. Martin Oudkerk zoals de agent heet, heeft een stiefvader genaamd Hans van Kestin wie een bekend crimineel is. Hij heeft Oudkerk op 18-jarige leeftijd bewust naar de politieacademie gestuurd om informatie door te geven aan zijn criminele organisatie. Wanneer er nieuwe crimenelen binnen het circuit komen wordt Martin steeds meer de onderwereld ingetrokken. Wanneer je Mocro Maffia hebt gezien is dit zeker een aanrader. Wil je zien hoe dit is afgelopen? Het te bekijken op Videoland.  

Alessandro Kwant, Jr. SEM Consultant 

Sleepers is een hitserie op Videoland: dit is de cast
Back To Top