skip to Main Content
MT/Sprout Kiest STROOM Als Beste Mediabureau!

MT/Sprout kiest STROOM als beste mediabureau!

Groot nieuws: STROOM is voor het tweede achtereenvolgende jaar gekozen als beste mediabureau van Nederland.

MT/Sprout vroeg meer dan 2.000 zakelijke beslissers om hun adviesbureaus te beoordelen. Op basis van hun input stelt het zakenblad zijn lijst samen van ’s lands beste adviseurs om mee samen te werken. Binnen dit onderzoek worden de adviesbureaus beoordeelt met een Net Promotor Score maar ook aan de hand van drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering. 

De dienstverleners die de meeste tevredenheid genieten onder hun opdrachtgevers worden opgenomen in de ranking, de zogeheten ‘MT1000 2022-editie’. Hierin neemt STROOM de koppositie in voor beste media-advies verlener van Nederland!

Wij zijn heel trots op deze prachtige prijs, en willen hierbij onze klanten en de lezers van MT/Sprout hartelijk danken voor deze hoge waardering. We werken dagelijks, vanuit Rotterdam en Amsterdam, met veel energie aan de groeistrategie van klanten als: Dille&Kamille, Hero benelux, Decathlon, Engie, TNO en de Hypotheker. We doen dat als media specialisten met een geïntegreerde kijk op marketingcommunicatie.

Back To Top