skip to Main Content
UnitedConsumers Kiest Na Pitch Voor Mediabureau STROOM

UnitedConsumers kiest na pitch voor Mediabureau STROOM

UnitedConsumers is een consumentencollectief voor iedereen. Het bedrijf helpt consumenten al meer dan 20 jaar met besparen op de vaste lasten. Mediabureau STROOM wordt per 1 december 2022 verantwoordelijk voor het media-advies en de media-inkoop. Vanaf volgend jaar zal UnitedConsumers zich meer gaan focussen op het laden en bouwen van het merk om meer groei op lange termijn te realiseren.

Bas Poell, directeur & oprichter UnitedConsumers: “We hebben na een pitch voor STROOM gekozen omdat ze in staat waren om ons een goed gevoel te geven over de meest optimale inzet van ons mediabudget. Daarnaast waren we blij met de manier waarop ze direct met ons meedachten over de uitdagingen op het gebied van merkcommunicatie. We kijken uit naar een effectieve en duurzame samenwerking.”

Samantha Catsburg, Agency Lead Mediabureau STROOM: “We zijn bij STROOM ontzettend trots op het winnen van de pitch voor dit prachtige merk dat in een hele belangrijke behoefte voorziet in de Nederlandse samenleving. We kunnen niet wachten om het merk verder te laten groeien en de effectiviteit van de media inzet uit te bouwen. Met veel vertrouwen en plezier kijken we uit naar de samenwerking met UnitedConsumers!”

Back To Top