skip to Main Content
STROOM Helpt Justdiggit Middels Een Bundraiser Aan 22.940 M2 Vergroening

STROOM helpt Justdiggit middels een Bundraiser aan 22.940 m2 vergroening

24 november organiseerde Mediabureau STROOM een Bundraiser voor haar klant Justdiggit om een steentje bij te dragen aan hun belangrijke doelstelling: het vergroenen van Afrika. Dit evenement had als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Justdiggit. Tientallen exploitanten en andere partners waren te gast om ons te helpen dit doel te bereiken.

Wat doet Justdiggit? 
Justdiggit is op een missie om Afrika te vergroenen en zo de aarde af te laten koelen. Door het uitrollen van uiteenlopende projecten met nature-based vergroeningstechnieken helpen ze om de opwarming van de aarde met 37% te beperken. 

 Een van de technieken is het graven van Bunds (ook wel earth smiles genoemd). Door regenwater op te vangen met behulp van deze halvemaanvorminge bunds heeft water de tijd om de grond in te trekken in plaats van weg te spoelen. Zo brengen ze vegetatie weer terug op plekken waar dat voorheen niet mogelijk was. Deze vegetatie koelt de omgeving af, herstelt het ecosysteem en maakt het land weer bruikbaar voor de gemeenschappen. 

Entertainment 
Deze heugelijke avond was gevuld met entertainment, uiteenlopend van een gezellige pubquiz tot een swingend live optreden van de ‘STROOMBUND Band’. Gasten konden deze avond genieten van het live entertainment onder het genot van een drankje en een lekker hapje. Maar uiteindelijk ging het allemaal om één ding: geld inzamelen om zoveel mogelijk vegetatie weer te laten groeien. 

Resultaat: 22.940 m2 vergroening 
Op deze bijzondere avond is er dankzij de enthousiaste deelname van alle STROOM-partners een totaalbedrag opgehaald van €1.480!  
Het gaat hier dus om 185 bunds ofwel 22.940 m2 vergroening! 

Wij willen alle betrokkenen van deze Bundraiser enorm bedanken voor dit geweldige resultaat. 
 
Ook geïnteresseerd om bij te dragen aan een groenere toekomst maar deze Bundraiser gemist? Doneren kan nog steeds hier!
(Via deze link kunt u t/m 31 december nog geld doneren. Van dit bedrag worden vervolgens bunds gekocht.) 

 Dig in! 

Back To Top