skip to Main Content
STROOM Voor Het 3e Jaar Achter Elkaar Nummer 1 In FONK 150 Best Agencies 2022

STROOM voor het 3e jaar achter elkaar nummer 1 in FONK 150 Best Agencies 2022

Voor het derde achtereenvolgende jaar heeft STROOM de nummer 1 positie in de FONK 150 Best Agencies 2022 te pakken! Uit de 28e editie van het bureau klanttevredenheidsonderzoek 2022 stijgt STROOM boven alle andere agencies uit.

Elk jaar wordt er onderzocht welke bureaus de meest tevreden opdrachtgevers hebben van Nederland. In dit onderzoek worden deze bureaus beoordeelt op meerdere criteria. STROOM presteert dit jaar enorm goed in criteria als inzet, effectiviteit en nauwkeurigheid. 

Na 2 jaar is het in 2022 ook raak! “Dat kan geen toeval meer zijn” vertelt Agency Lead STROOM, Samantha Catsburg.
“We hebben doorgebouwd op ons thema Energie voor groei. We zien dat de kern van STROOM: mediaspecialisatie, gekoppeld aan merk- en marketingcommunicatie kennis aanslaat. Want hoe beter we de gehele communicatiestrategie van de klant kennen, hoe effectiever ons media advies is. En dat levert tevreden klanten op.”

Na het behalen van deze geweldige prestatie heeft Samantha Catsburg, nog een tip voor (potentiële) opdrachtgevers:
Als je gelooft in partnership met een bureau, een sterk merk en effectieve mediaplanning door een team dat echt van het vak houdt: kom een kop lekkere koffie drinken! Daarvoor ben je van harte welkom bij ons in Rotterdam of Amsterdam.

Back To Top