skip to Main Content
STROOM Stelt Voor: Digital Communications Consultant Priscilla

STROOM stelt voor: Digital Communications Consultant Priscilla

Wij stellen onze collega’s graag aan je voor. In dit interview stellen we Priscilla aan je voor, Digital Communications Consultant bij STROOM Amsterdam.

Wie ben je?

Ik ben Priscilla Teunissen, 28 jaar oud en momenteel woonachtig in Uithoorn. Sinds april 2020 versterk ik met veel plezier het digital team van STROOM Amsterdam als Digital Communications Consultant. Een mooie opvolging op mijn studie Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM?

Ik houd mij dagelijks bezig met het onderhouden van klantcontact en het bedenken en opmaken van strategieën en planningen voor online campagnes. Ontzettend leuk, vooral omdat ik zelf ook een digital liefhebber ben. Naast het opstellen van de voorstellen, houd ik ook nauw contact met mijn collega’s van Campaign Management om de campagnes juist in te richten en te zorgen dat alles soepel verloopt van briefing tot eindevaluatie.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor was ik werkzaam als social media agent voor KLM Royal Dutch Airlines en hielp ik passagiers via sociale media hun boekingen te maken of te wijzigen, bagages bij te boeken of stoelen te reserveren. Een compleet andere wereld dan waar ik nu in werk, maar wel een goede leerschool geweest om correct te leren communiceren op verschillende niveaus, zowel positief als negatief. Deze lessen heb ik mooi kunnen integreren in mijn huidige vak.

Wat zijn jouw groeiambities?

Ik zou graag voor mooie klanten blijven werken en mijn kennis op gebied van media blijven vergroten. Ik wil op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en die ook goed leren toepassen in mijn functie zodat ik klanten kan helpen álles uit hun campagnes te halen.

Waar krijg je energie van in je werk?

Het samenwerken met collega’s en het op rolletjes laten verlopen van campagnes. Uiteraard horen de nodige uitdagingen erbij en zodra die eenmaal zijn opgelost, geeft dat een ontzettend goed gevoel.

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?

Ik vind het heerlijk om samen met mijn verloofde, vrienden en familie tijd door te brengen. Ook kan ik erg genieten van lekker eten, af en toe een dansje wagen en wandelen in de zon.

Waar kan men jou s ’nachts voor wakker maken?

Sushi en hondenvideo’s. Ik ben echt een hondengek. Mocht je nog een leuke video hebben? Stuur maar door!

Favoriete quote?

Enjoy the little things.

Back To Top