skip to Main Content
King Essentials En STROOM Slaan Handen Ineen

King Essentials en STROOM slaan handen ineen

Sinds enkele maanden werkt STROOM met veel energie en plezier voor King Essentials. King Essentials is een nieuwe online webshop met alle kledingstukken die een man nodig heeft. De echte ‘essentials’. Kwalitatieve, duurzame kledingstukken die in allerlei kleuren en maten te vinden zijn.

STROOM is gevraagd om King Essentials te helpen het merk in Nederland te lanceren. Hier heeft STROOM een goed mediaplan voor opgezet. Begin september ging de campagne live en sindsdien is King Essentials zichtbaar in en rondom Amsterdam. Dit middels o.a. een bestickerde tram, posters en online kanalen. Tot eind van het jaar zal men het merk regelmatig tegenkomen via diverse mediakanalen. Het doel van deze campagne is de naamsbekendheid van het merk te laten groeien en verkopen te stimuleren.

Ondanks dat de focus van King Essentials op de Online Webshop ligt, is er op de van Baerlestraat in Amsterdam Zuid recent een pop-up store van geopend. Hier kunnen klanten de producten zien en passen alvorens te kopen/bestellen.

STROOM heeft uiteraard al een bezoek gebracht aan deze pop-up store. Onze onbevooroordeelde conclusie: echt een aanrader als je op zoek bent naar kwalitatieve Essentials voor mannen!

Marieke van den Hoek, Communications Director bij STROOM, over het bezoek aan de Pop-up store van King Essentials:

“Sinds de eerste ontmoeting met de mannen achter King Essentials is er een leuke klik! De manier waarop zij over het merk spreken en de energie en het enthousiasme waarmee zij aan het merk bouwen sprak ons enorm aan. Daarnaast waren wij ook direct enthousiast over het merk, de identiteit en de scherpe teksten die in de uitingen worden gebruikt.  Leuk om hen te mogen helpen het merk te bouwen in Nederland!”

Back To Top