skip to Main Content
STROOM Stelt Voor: Communications Consultant Sophie

STROOM stelt voor: Communications Consultant Sophie

Het team van STROOM blijft groeien, we stellen onze collega’s dan ook graag aan je voor. In dit interview stellen we Sophie aan je voor, Communications Consultant bij STROOM Amsterdam

Wie ben je?

Sophie Eskes, ik ben 28 jaar en woon in Amsterdam. Ik ben geboren in Lichtenvoorde, dat ligt in de Achterhoek. Voor mijn studie ben ik naar Amsterdam verhuisd, en daar ben ik nog steeds woonachtig.

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM?

Als Communications Consultant ben ik vaak het eerste aanspreekpunt van klanten. Ik probeer zo betrokken mogelijk te zijn zodat ik echt een verlengstuk ben van het team en vragen snel opgepakt en uitgewerkt worden.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Op dit moment werk ik 3,5 jaar in de media, mijn eerste baan was bij De Media Maatschap wat nu samen is gegaan met STROOM. Hiervoor heb ik Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam gestudeerd.

Wat zijn jouw groeiambities?

Ik wil me graag verbreden door ook meer digital ervaring op te doen en de digitale media meer te begrijpen. Daarnaast wil ik in mijn huidige rol veel ervaring opdoen waardoor ik kan doorgroeien tot Senior Communications Consultant.

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?

Momenteel ben ik veel aan het hardlopen wat me energie en voldoening geeft. Daarnaast krijg ik energie van muziek, zowel het luisteren, dansen en het zelf muziek maken.

Waar kan men jou s’ nachts voor wakker maken?

Eigenlijk voor helemaal niets, nachtrust is enorm belangrijk voor me. Alleen als er brand is!

Favoriete quote?

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen

Back To Top