skip to Main Content
Zonneplan Kiest Voor STROOM

Zonneplan kiest voor STROOM

Zonnepanelen-leverancier Zonneplan heeft gekozen haar media-activiteiten onder te brengen bij Mediabureau STROOM, Energie voor groei. De eerste above the line campagne is vorige maand gestart.

Zonneplan is een energiebedrijf met technologie als basis. Het bedrijf heeft sinds 2012 meer dan 100.000 woningen voorzien van zonnepanelen en is daarmee marktleider. Door hun vernieuwende aanpak zijn ze één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en Europa. Via de Zonneplan App is er altijd live inzicht in wanneer stroom écht groen en goedkoop is en kunnen apparaten in de woning hier slim op worden aangestuurd. Zonneplan is een IT-bedrijf dat werkt aan de elektrificatie van Nederland en vernieuwing in de energiemarkt.

Erwin Herbert, Marketing Manager bij Zonneplan

”We bevinden ons in een zich razendsnel ontwikkelende markt. We hebben onderscheidende producten en willen die op structurele wijze onder de aandacht van de doelgroep krijgen. STROOM heeft een onderscheidende mediastrategie en -planning neergelegd, waar we veel vertrouwen in hebben.”

Samantha Catsburg, Agency Lead STROOM

”STROOM en Zonneplan zijn natuurlijk een match made in heaven! We hebben goed gekeken naar de mediamogelijkheden en zagen al snel dat we op 1 lijn zaten. Zonneplan staat met een solide basis van zonnepanelen en aankomende innovaties op de drempel van een enerverende business periode. We helpen ze bij STROOM graag verder in het bereiken van hun doelstellingen.”

Eerste campagne van start

De eerste campagne is in juli van start gegaan met de inzet van TV-billboarding bij Ad Alliance en Talpa. Hierbij wordt een brede zendermix ingezet voor maximaal bereik en gestuurd naar zichtbaarheid in het weer- en woon-umfeld. De primaire doelstelling van de campagne is om de naamsbekendheid van Zonneplan onder huiseigenaren in Nederland te vergroten.

Back To Top