skip to Main Content
STROOM Stelt Voor: Sr. Search Engine Marketing Consultant Angela

STROOM stelt voor: Sr. Search Engine Marketing consultant Angela

Het team van STROOM blijft groeien, we stellen onze collega’s dan ook graag aan je voor. In dit interview stellen we Angela aan je voor, Sr. Search Engine Marketing Consultant bij STROOM Amsterdam

Wie ben je?

Mijn naam is Angela Lustenhouwer, 31 jaar en woonachtig in Purmerend. Ik ben geboren in Amstelveen en heb jaren in Almere gewoond.

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM?

Als Senior Search Engine Marketing Consultant ben ik verantwoordelijk voor de SEA-campagnes en SEO-analyses voor onze klanten. Onder andere door het voorzien van strategische adviezen voor de doorvertaling van bedrijfsdoelstellingen, uitvoeren van campagnes en optimaliseren naar de beste resultaten voor onze klanten. Dit gaat in nauwe samenwerkingen met andere digitale specialisten en uiteraard de klanten zelf.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Al meer dan 7 jaar ben ik werkzaam in de wereld van Search. Voordat ik de online marketing ben ingerold, heb ik ervaring opgedaan als Marketing Research Analist en Operational Risk Management medewerker. Voordat ik aan mijn werk carrière ben begonnen heb ik een studie aan de UvA gevolgd in Economie en bedrijfskunde met als afstudeerrichting Marketing,

Wat zijn jouw groeiambities?

Het verder laten groeien en ontwikkelen van ons Search team met nog meer mooie klanten.

Waar krijg je energie van in je werk?

Het uitrollen van SEA en SEO strategieën voor onze klanten en deze in de uitvoering tot een hoger niveau tillen. Ook de terugkoppeling vanuit klanten als de campagnes goede resultaten boeken zorgen voor extra energie.

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd sta ik graag op het tennisveld, van wedstrijden tot gezellig vrijspelen. Ook krijg ik veel energie van reizen en nieuwe plekken in de wereld ontdekken.

Waar kan men jou s’nachts voor wakker maken?

Voor een bak ijs.

Favoriete quote?

Do something you really like and have fun

Back To Top