skip to Main Content
STROOM Groeit Verder Met Iris

STROOM groeit verder met Iris

STROOM groeit verder en we stellen graag onze collega’s aan je voor. In dit interview stellen wij onze Junior Digital Communications Consultant Iris van der Lei aan je voor.

Wie ben je?

Ik ben Iris van der Lei, 30 jaar en woon samen met mijn twee lieve katten in Heemstede. Oorspronkelijk kom in vanuit het hoge Noorden; Emmen en Groningen. Dus als ik wat meer bij mijn familie ben geweest zullen jullie een sterker accentje horen.

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM?

Naast mijn baan volg ik de opleiding Campagne Management bij Beeckestijn, de theorie die ik hierbij leer zet ik om naar de praktijk om mijn klanten goed te kunnen bedienen. Door middel van korte lijntjes, heldere communicatie, een goede structuur verwacht ik een goede invulling te geven aan mijn functie.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Voordat ik bij STROOM Amsterdam ben gaan werken heb ik de opleiding Human Resource Management (HRM) in Groningen gevolgd. Ik heb een lange tijd als (interim) Recruiter gewerkt voor bedrijven zoals; Securitas, Specsavers en DHL. En ik ben uiteindelijk HR breed gaan werken. Hier heb ik veel recruitment marketing gedaan, waardoor het opzetten van strategieën aan de hand van data mijn specialiteit is geworden.

Wat zijn jouw groeiambities?

Als Digital Communications consultant is het mijn doel om een expert in het vak te worden. Mijn doel is om mij op den duur wel te specialiseren in een twee of drietal expertises, zodat ik klanten zowel inhoudelijk als allround kan helpen. In de loop van de tijd hoop ik te ontdekken welke specialismes dit gaan zijn. Daarnaast wil mijn netwerk in mijn vakgebied uitbreiden om op deze manier van elkaar te leren en bedrijven naar een hoger niveau te helpen.

Waar krijg je energie van in je werk?

Ik krijg energie van het gezamenlijk behalen van doelen en dit door een gezellige en fijne samenwerking met collega’s en externen.

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd krijg ik energie van sporten, dit kan zijn hardlopen, mountainbiken of gewoon lekker naar de sportschool gaan. Maar ook fotograferen, gezellig borrelen met vriendinnen en een dansje doen geeft mij energie.  

Waar kan men jou s ’nachts voor wakker maken?

Voor vrij weinig dingen, aangezien ik erg op mijn slaap gesteld ben. Maar als je me dan toch wakker maakt graag voor een mooie zonsopgang aan het strand. Omdat dit alleen dan kan en de rest kan overdag.

Favoriete quote?

Work hard, play hard!

Back To Top