skip to Main Content
STROOM Groeit Verder Met Stefan

STROOM groeit verder met Stefan

STROOM groeit verder en we verwelkomen onze nieuwe Junior Communications Consultant: Stefan. Hij stelt zich graag aan je voor!

Wie ben je?

Mijn naam is Stefan Hendrikx, 25 jaar en momenteel woonachtig in Schiedam. Ik ben geboren in Middelburg en voor mijn studie 5 jaar geleden naar Rotterdam verhuisd. Hier heb ik de studie International Business & Languages gevolgd aan de hogeschool. STROOM heeft mij de kans gegeven om na mijn studie aan te sluiten en de eerste echte stap van mijn professionele carrière te zetten.

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM?

Als Jr. Communications Consultant help ik bedrijven met hoe zij hun merk en business kunnen verbeteren en laten groeien. Samen met het team, en in overleg met de klant stellen wij een plan en strategie op die vervolgens succesvol wordt uitgewerkt.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik heb stage gelopen in Kopenhagen bij een bedrijf dat educatieve online spelletjes voor kinderen maakt. Hier maakte ik deel uit van het marketing team. Na het succesvol afronden van de stage en bij terugkomst in Nederland ben ik door dat zelfde bedrijf benaderd voor een functie als Country Manager, waarbij ik diverse educatieve spellen op Hollandse bodem heb geïntroduceerd. Naast deze functie, heb ik in de weekenden ook gewerkt als barman in een bruin cafétje in Middelburg.

Wat zijn jouw groeiambities?

Eerst wil ik enige tijd de functie van Jr. Communications Consultant succesvol vervullen, om daarna uiteindelijk door te groeien tot Senior. Vanuit daar wil ik mijn ervaring kunnen inzitten in een meer controlerende rol.

Waar krijg je energie van in je werk?

Het helpen van klanten met een succesvol resultaat als gevolg. Verder geeft een gezellig en professioneel team mij ook veel energie.

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?

Leuke uitstapjes, vakanties en tijd doorbrengen met vrienden.

Waar kan men jou s ’nachts voor wakker maken?

Voor een mooie vakantie mag je me zeker wakker maken, verder liever niet.

Favoriete quote?

Anyone who has never made a mistake has never tried anything new

Back To Top