skip to Main Content
STROOM Groeit Verder

STROOM groeit verder

STROOM groeit verder en we verwelkomen onze nieuwe Junior Digital Communications Consultant: Sammy. Ze stelt zich graag aan je voor!

Wie ben je?

Mijn naam is Sammy Vanderzaken, 22 jaar en woonachtig in Rotterdam. Afgelopen september heb ik mijn bachelor E-commerce, Marketing & Sales behaald. Sinds 1 april 2022 versterk ik team STROOM als Jr. Digital Communications Consultant. Ik sta niet stil en wil mezelf verder blijven ontwikkelen en volg daarom naast mijn baan nog de studie Digital Marketing Specialist bij Beeckestijn Business School.

Hoe geef je invulling aan je functie bij STROOM?

Als Jr. Digital Communications Consultant ondersteun ik momenteel de Sr. Digital Communications Consultants. Ze leren mij alle kneepjes van het vak, zodat ik kan groeien naar het bedienen van mijn eigen klanten. Ik word nu volledig meegenomen in het proces, van briefing tot evaluatie. Daarbij schakel ik met de specialisten over de uitvoering van de campagnes.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Voordat ik ben begonnen bij Mediabureau STROOM heb ik twee studies afgerond. Ik ben begonnen met de opleiding Commercieel Business Management en daarna met de vervolgopleiding E-commerce, Marketing & Sales. Gedurende mijn studie heb ik ook meerdere stages gelopen bij uiteenlopende bedrijven.

Wat zijn jouw groeiambities?

Ik kijk er de komende tijd enorm naar uit om het hele medialandschap te ontdekken. Daarbij wil ik zo snel mogelijk mijn eigen klanten gaan bedienen en hen helpen bij het behalen van mooie resultaten.

Waar krijg je energie van in je werk?

Ik ben een echte teamplayer, van het samenwerken met mijn collega’s krijg ik echt energie. Voor mij is dat erg belangrijk, omdat ik geloof dat ieder zijn eigen kwaliteiten heeft en je van elkaar kan leren. Daarbij word ik ook erg blij van een inspirerende en een gezellige werksfeer op het kantoor.

Waar krijg je energie van in je vrije tijd?

Ik ben graag in gezelschap van andere mensen. Ik spendeer ook graag tijd door met vrienden en familie. Mij kan je ook erg blij maken met een goede voetbalwedstrijd en dan vooral van mijn club Feyenoord.

Waar kan men jou s ‘nachts voor wakker maken?

Een leuk feestje, daar ben ik altijd wel voor in! En voor een goede voetbalwedstrijd, natuurlijk!

Favoriete quote?

CARPE DIEM – We must seize and create the day we want now, not the one we imagine we may have tomorrow. – Marie Milligan

Back To Top